Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

FY4 Voima ja liike (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon uudistuneella alustalla.

Innostavassa ja nykyaikaisessa FY4 Voima ja liike (LOPS 2021) -oppimateriaalissa tutustutaan liikkeeseen ja voimaan havaintojen ja kokeellisten mittausten kautta. Materiaali tukee fysiikan säilymislakien ymmärtämistä.

FY4:n avulla opiskelija harjaantuu käyttämään ja soveltamaan voiman ja liikkeen käsitteitä arjen, ympäristön, yhteiskunnan ja teknologian ilmiöissä ottaen huomioon myös niihin liittyviä turvallisuusnäkökohtia esimerkiksi liikenteessä ja urheilussa. Animoidut ja selkeästi havainnollistetut esimerkit innostavat opiskeluun.

Materiaalissa hyödynnetään monipuolisesti tieto- ja viestintäteknologiaa. FY4 sisältää ohjeita omien mittausten tekemiseen, mutta tarjoaa myös valmiita mittaustuloksia ja videomateriaaleja kokeellisista mittauksista.

Oppimateriaalin runsaat tehtävät tukevat käsitteiden ymmärtämistä ja harjaannuttavat mittaustulosten analysointiin ja tulkintaan sekä graafisten esitysten laadintaan. Kattavat ohjelmisto-ohjeet tukevat fysiikan opiskelua ja antavat hyvän tuen esimerkiksi voimakuvioiden piirtämiseen. Lue lisää!

Tutustu FY4 Voima ja liike (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla tästä.