Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

FI3 Yhteiskuntafilosofia (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon uudistuneella alustalla.

FI3 tarjoaa aineksia, joiden avulla opiskelija rakentaa omaa käsitystään yhteiskuntafilosofian kysymyksistä, jotka liittyvät esimerkiksi yhteiskuntasopimusteorioihin, valtaan, vapauteen, tasa-arvoon ja oikeudenmukaisuuteen.

Monipuolinen, laadukas ja helppokäyttöinen sisältö kannustaa opiskelijaa oman ajattelun syventämiseen, dialogisuuden ja kriittisen ajattelun opettelemiseen, vaikuttamiseen ja yhteiseen keskusteluun. Yhteiskuntafilosofisiin kysymyksiin sukelletaan ajankohtaisten tekstien, kuvien, uutisten, videoiden ja linkkien avulla. FI3 tarjoaa pedagogisesti laadukkaita harjoituksia konetarkisteisista perustehtävistä syventäviin ja soveltaviin tehtäviin. Koetehtäväpankki ja monipuoliset harjoitukset tukevat myös yo-kirjoituksiin valmistautumista.

FI3-oppimateriaalin sisällöt ja tehtävät ovat helposti eriytettävissä opiskelijan taitotason ja tavoitteiden mukaan. Laaja-alaisista osaamisen alueista korostuvat erityisesti yhteiskunnallinen osaaminen sekä eettisyys ja ympäristöosaaminen. Yhteiskuntafilosofian klassikot on esitelty erillisessä kertausluvussa. Lue lisää!

Tutustu FI3 Yhteiskuntafilosofia (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla tästä.