Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

ET6 Tulevaisuus (LOPS 2021) -oppimateriaali on nyt julkaistu!

Uusi oppimateriaali auttaa opiskelijaa näkemään itsensä tulevaisuuden rakentajana.

Uusi ET6 Tulevaisuus (LOPS 2021) -oppimateriaali käsittelee elämänkatsomustiedon aiheita tulevaisuuden näkökulmasta. Materiaali auttaa opiskelijoita käsittelemään teemoja kauaskantoisesti ja tunnistamaan nykyisyyden vaikutuksen tulevaan.

Monitieteellinen lähestymistapa syventää opiskelijoiden ymmärrystä yhteiskunnallisesta oikeudenmukaisuudesta ja kulttuurin kysymyksistä. Materiaali auttaa jäsentämään suhdetta megatrendeihin, tulevaisuuteen ja teknologiaan. Oppimateriaali tukee oman maailmankatsomuksen kehittymistä ja kypsymistä paikallisesta globaaliin ja nykyisyydestä tulevaisuuteen. Tulevaisuusteema sisältää näkökulmia sekä oman että koko planeetan tulevaisuuden aktiivisesta rakentamisesta.

Oppimateriaali sopii sekä luokkaopetukseen että itsenäiseen opiskeluun. Se sisältää monipuolisia ja pedagogisesti laadukkaita tehtäviä, jotka vaihtelevat perustehtävistä syventäviin ja soveltaviin tehtäviin. Materiaalin lopussa on myös luku ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville opiskelijoille. Tammikuussa 2024 materiaali täydentyy Abitti-koetehtäväpaketilla. Katso oppimateriaalin lisätiedot ja hinnat täältä

Tutustu ET6 Tulevaisuus (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla.