Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

ET2 Minä ja yhteiskunta (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Demokratiassa ja avoimessa yhteiskunnassa kansalaiselta vaaditaan paljon. Minä ja yhteiskunta -oppimateriaali johdattaa opiskelijan aktiivisen kansalaisuuden ja vaikuttamisen maailmaan. Teemoja lähestytään ajankohtaisista ja ajattelevien nuorten näkökulmista. Oppimateriaali haastaa nuoren ajattelemaan ja tarkastelemaan mediaa ja vaikuttamista kriittisesti.

Oppimateriaali tarjoaa ajatuksia ja sosiaalisia tosiasioita, joita opiskelemalla opiskelijan on helpompi hahmottaa maailmaa ja vaikuttamista sekä yhdenvertaisuuden ihannetta. Vakavien aiheiden kuten holokaustin ja vihapuheen lisäksi aiheet liittyvät arkisiin vaikutusmahdollisuuksiin ja yksilön kykyyn vaikuttaa ympäristöönsä positiivisesti.

Mielenkiintoiset ja pedagogisesti laadukkaat harjoitukset vaihtelevat perustehtävistä, kuten käsitteiden määrittelystä, syventäviin tiedonhakutehtäviin ja argumentointiharjoituksiin. Tehtäviä on helppo kohdistaa erilaisille oppijoille. Opetuksen tueksi tarjolla on laaja opettajan opas sekä runsas koetehtäväpaketti. Oppimateriaali sopii niin luokkaopetukseen kuin etäopetukseen. Lue lisää!

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Tutustu ET2 Minä ja yhteiskunta (LOPS 2021) -oppimateriaaliin täällä!