Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

ET1 Minä ja hyvä elämä (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Käyttäjiltään erinomaista palautetta saanut sarja jatkaa laadukasta linjaansa päivitettynä.

Lukion elämänkatsomustiedon ensimmäisen moduulin aiheena on hyvän elämän rakentaminen. Se sisältää aineksia ja malleja, joiden avulla opiskelija rakentaa identiteettiään, elämänkatsomustaan ja omaa käsitystään hyvästä elämästä yhdessä toisten kanssa. Samalla opiskelija harjoittelee dialogisen keskustelun, ajattelun ja argumentoinnin taitoja.

Elämänkatsomustieto on elävä ja tarpeellinen oppiaine. Mielenkiintoiset ja pedagogisesti laadukkaat harjoitukset vaihtelevat perustehtävistä, kuten käsitteiden määrittelystä, syventäviin tiedonhakutehtäviin ja argumentointiharjoituksiin. Oppimateriaali sisältää paljon pohdintatehtäviä, joiden avulla opiskelija voi miettiä opiskeltavien aiheiden teemoja sekä kehittää niiden kautta omaa elämänkatsomustaan. Tehtäviä on helppo kohdistaa erilaisille oppijoille.

Laadukkaat, monipuoliset sisällöt sopivat sekä luokkaopetukseen että itsenäiseen opiskeluun. Oppimateriaalin autenttiset esimerkit tutustuttavat opiskelijat erilaisiin ihmiskuviin ja konkretisoivat opiskelijalle hyvän elämän ulottuvuuksia. Oppimateriaalin tuore ja elämänmakuinen ote vie mukanaan. Tätä materiaalia tekisi mieli tarjota ihan kaikille! Lue lisää!

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Tutustu ET1 Minä ja hyvä elämä LOPS 2021 -oppimateriaaliin täällä!