Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

ENA8 English Around the World (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon uudistuneella alustalla.

ENA8 English Around the World (LOPS 2021) -oppimateriaali lähettää opiskelijat maailmanympärysmatkalle englanninkielisiin maihin ja tutustuu niiden monipuolisiin kulttuureihin. Erilaisten englannin varianttien lisäksi oppimateriaali havainnollistaa, miten oma äidinkieli voi vaikuttaa viestintätilanteiden taustalla.

Oppimateriaali valmistaa luontevaan kansainväliseen toimijuuteen: neuvottelutaitojen kehittäminen sekä toisten huomioiminen ja kunnioittaminen luovat kontekstin kaikelle työskentelylle. Viestintätilanteiden harjoittelussa korostuvat julkinen puhuminen, keskustelutaidot ja argumentointi monipuolisista aiheista, kuten kirjallisuudesta, maataloudesta ja koulutuksesta. Muita käsiteltäviä teemoja ovat eri maiden ja kulttuurien erityispiirteet sekä erilaisiin aksentteihin tutustuminen.

ENA8 sisältää runsaasti yksilö- ja paritehtäviä, monipuolisia konetarkisteisia tehtäviä ja kuuntelutehtäviä. Projektiosion avulla opiskelija vahvistaa suullisen vuorovaikutuksen taitojaan. Ääntämis- ja intonaatioharjoitukset tukevat viestinnällisyyden harjoittelua. Tehtävien sisällöissä ja rakenteessa on myös huomioitu valmentautuminen valtakunnalliseen kokeeseen ja ylioppilaskokeeseen. Tarjolla on jopa 17 teemasanastoa – hyppää mukaan matkalle! Lue lisää!

Tutustu ENA8 English Around the World (LOPS 2021) -oppimateriaaliin täällä!