Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

ENA7 Project Green (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon uudistuneella alustalla.

ENA7 Project Green (LOPS 2021) -oppimateriaali tutustuttaa opiskelijat kestävän kehityksen maailmaan opiskelijalähtöisestä ja globaalista näkökulmasta. Ajankohtaisten ympäristöasioiden lisäksi käydään läpi kansainvälisten yritysten ja järjestöjen tapaa käsitellä esimerkiksi ilmastonmuutokseen liittyviä kysymyksiä omassa toiminnassaan.

ENA7:n avulla opiskelija harjaantuu seuraamaan ympäristökysymyksiin liittyvää keskustelua ja toimimaan aktiivisesti erilaisissa kirjallisissa ja suullisissa vuorovaikutustilanteissa. Lisäksi oppimateriaali ohjaa opiskelijoita lähdekritiikin pariin ja tutustuttaa erilaisiin kansainvälisiin ympäristösopimuksiin.

Oppimateriaali tarjoaa opetuksen tueksi muokattavat kieliopin diaesitykset sekä valmiita arviointitaulukoita. Materiaalissa on monipuolisia konetarkisteisia tehtäviä ja kuuntelutehtäviä sekä laaja kielioppiluku. Kirjoitussuoritusten avulla opiskelija valmistautuu ylioppilaskokeeseen. Mukana on myös oppimateriaalin sisällöt kattava Abitti-koetehtäväpaketti. Lue lisää!

Tutustu ENA7 Project Green (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla tästä.