Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

ENA3 Creative Minds (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Studeon ENA3 Creative Minds LOPS 2021 -oppimateriaali vie opiskelijat englanninkielisen kulttuurin kiehtovaan maailmaan. Materiaalin avulla opiskelija syventää kulttuurintuntemustaan ja tarkastelee taiteen kautta välittyviä arvoja ja yhteiskunnallisia merkityksiä. Motivoiva materiaali kehittää myös itseilmaisua ja vuorovaikutustaitoja, ja sen tehtävissä pääsee hyödyntämään harrastuneisuutta ja omia kiinnostuksen kohteita luovalla tavalla.

Oppimateriaalin sisällöissä opiskelija tutustuu koko englanninkielisen kulttuurin laajaan kirjoon runsaiden autenttisten, eritasoisten ja -tyylisten tekstien kautta. Materiaali sisältää muun muassa erilaisia kaunokirjallisia tekstejä, artikkeleita ja kirja-arvostelun. Tekstien aiheet ovat monipuolisia: opiskelija saa lukea esimerkiksi urasta tietokonegrafiikan parissa, mytologiasta, fanikulttuurista ja siitä, miten vähemmistöt ovat edustettuina elokuvissa. Sen lisäksi opiskelija tutustuu Marvelin ensimmäiseen muslimisarjakuvasankariin, rap-artistin läpimurtoon ja National Geographic -valokuvaajaan.

Oppimateriaali sisältää laajan kielioppiosion ja opetuksen tueksi diaesitykset sekä valmiita arviointitaulukoita. Saatavilla on myös monipuolisia konetarkisteisia tehtäviä. Projektiosiossa ohjeistetaan kulttuuriportfolion tai sähköisen julkaisun tekemiseen, ja mukana on myös ohjeet erilaisiin esityksiin, esimerkiksi lyhytelokuvaan, taidenäyttelyyn ja runonlausuntaan. Laaja kirjoitussuoritusten ohje- ja tehtäväpaketti puolestaan valmistaa ylioppilaskokeeseen. Lue lisää!

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Tutustu ENA3 Creative Minds (LOPS 2021) -oppimateriaaliin täällä!