Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

ENA2 English Goes Global (LOPS 2021) on julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

ENA2 English Goes Global (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

ENA2 (LOPS 2021) -oppimateriaali tarkastelee englannin kielen asemaa maailmassa ja auttaa opiskelijoita valmistautumaan vuorovaikutustilanteisiin, joissa englanti ei välttämättä ole kenenkään äidinkieli. Opiskelijat pääsevät pohtimaan kielitaidon vaikutusta maailmankansalaisuuteen, kestävään tulevaisuuteen sekä suvaitsevaisuuteen mielenkiintoisten tekstien, kuunteluiden ja videoiden avulla.

ENA2-materiaalin teksteissä seikkaillaan nuorten maailmassa. Teksteissä käsitellään mm. englannin asemaa lingua francana, seurataan Antti Holman maailmanvalloitusta, vieraillaan Unescon maailmanperintökohteissa, luetaan autenttinen lehdistötiedote YK:n hyvän tahdon lähettiläästä ja haastatellaan Skotlannissa opiskelevaa afrikkalaisnuorta.

Oppimateriaali sisältää laajan kielioppiosion ja opetuksen tueksi myös diaesitykset. Saatavilla on myös monipuolisia konetarkisteisia tehtäviä. Materiaalista löytyy ääntämis- ja intonaatiotehtäviä sekä nykyaikainen tehtäväpaketti ja opas suullisten esitelmien tekemiseen joko luokkahuoneessa tai videonäyttöinä. Kirjoitussuorituksen ohjeet ovat laajat ja valmistavat myös ylioppilaskokeeseen. Kirjoitelmat voi toteuttaa vaikka matkablogina.

Oppimateriaalin avulla opiskelija syventää tietoaan englannin asemasta kulttuurisen ja kielellisen monimuotoisuuden näkökulmasta, oppii rakentamaan kielellistä itsetuntoaan sekä taitojaan toimia vuorovaikutuksessa. Lue lisää!

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Tutustu ENA2 English Goes Global (LOPS 2021) -oppimateriaaliin täällä!