Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

ÄI7 Vuorovaikutus 2 (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon uudistuneella alustalla.

Rohkaiseva, monipuolinen ja nykyaikainen ÄI7 Vuorovaikutus 2 (LOPS 2021) syventää vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Opiskelija harjaantuu erilaisten puheenvuorojen rakentamiseen ja esittämiseen sekä oppii analysoimaan ja arvioimaan puhuttuja ja audiovisuaalisia tekstejä.

Monipuoliset ja kannustavat tehtävät vahvistavat esiintymisrohkeutta ja auttavat kehittämään esiintymistaitojen eri osa-alueita pala palalta. Erilaisten puhuttujen tekstien analyysia ja tuottamista harjoitellaan oppimateriaalia varten tuotettujen videoiden sekä autenttisen video-, kuva- ja tekstimateriaalin avulla. Nuorten puhe-esitykset sekä puheviestinnän ammattilaisen vinkit puheen pitämiseen ohjeistavat ja inspiroivat omien esitysten tuottamiseen.

Oppimateriaali soveltuu hyvin S2-opetukseen. Lukujen yhteenvedot ja sanastot sekä S2-tehtävät auttavat oppimaan tehokkaasti aihealueiden olennaisimmat asiat. Erillisessä S2-luvussa puolestaan pohditaan kielimuotoja ja omia kuuntelutaitoja sekä harjoitetaan kuuntelutaitoja. Lue lisää!

Tutustu ÄI7 Vuorovaikutus 2 (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla tästä!