Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

ÄI6 Kirjoittaminen 1 (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon uudistuneella alustalla.

Oppimateriaali ÄI6 Kirjoittaminen 1 (LOPS 2021) auttaa vahvistamaan kirjoittamisen taitoja. Materiaali ohjaa opiskelijaa omaäänisen tekstin tuottamiseen ja kirjoitusprosessin hallinnan syventämiseen. Oppimateriaalissa tutkitaan rakenteen, kielen ja ilmaisutapojen vaikutusta tekstin merkityksiin. Opiskelija harjaantuu aineiston käyttäjänä: arvioimaan tekstien luotettavuutta ja käyttämään toisia tekstejä tarkoituksenmukaisesti oman kirjoittamisen tukena.

Monipuoliset tehtävät kehittävät tekstin tuottamisen taitoja aina ideoinnista viimeistelyyn ja ohjaavat syvälliseen palautteen antamiseen ja vastaanottamiseen. Kiinnostavat teksti-, kuva- ja videoaineistot tukevat aineiston pohjalta kirjoittamista. Innostavat sanataideharjoitukset rohkaisevat luovuuteen ja oman kirjoittajaäänen löytämiseen. Sanataideosio taipuu myös tarvittaessa luovan kirjoittamisen opintojakson materiaaliksi.

S2-tehtävät ja -sisällöt sekä lukujen yhteenvedot ja sanastot tekevät materiaalista sopivan myös suomi toisena kielenä -ryhmien opetukseen. Lue lisää!

Tutustu ÄI6 Kirjoittaminen 1 (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla.