Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Uutta Studeon LOPS 2021 -oppimateriaaleista: aikataulut julkaistu!

Kaikki Studeon lukion oppimateriaalit uudistuvat LOPS 2021 -moduuleiksi. Samalla myös alustamme uudistuu. Pääset nyt tarkastelemaan uusien oppimateriaalien julkaisuaikatauluja ja sisällöllisiä vahvuuksia. Kerromme myös lisää alustamme uusista ominaisuuksista.

Studeon uusia LOPS 2021 -oppimateriaaleja tehdään parhaillaan. Ensimmäiset uudet LOPS 2021 -oppimateriaalit julkaisemme jo ensi lokakuussa!

LOPS 2021 -oppimateriaalien yhteydessä uudistamme myös oppimisalustaamme. Uusi alusta on entistä selkeämpi ja helppokäyttöisempi. Esimerkiksi harjoitukset aukeavat tekstin viereen, ja tekstintarkistustyökalu toimii aiempaa vaivattomammin.

Uudistettu oppimisalustamme tarjoaa ratkaisuja uuden opetussuunnitelman toteuttamiseen. Oppimateriaaleja voi yhdistää toisiinsa laajemmiksi kokonaisuuksiksi. Opettaja voi järjestellä niiden sisällysluetteloja haluamallaan tavalla ja myös piilottaa lukuja tarvittaessa. Useammasta moduulista koostuvien opintojaksojen rakentaminen ja arviointi on siis helppoa.

Myös LOPSin laaja-alaisen osaamisen osa-alueet näkyvät oppimateriaaleissamme. Ne on kirjoitettu auki ja konkretisoitu jokaisen oppimateriaalin lukukohtaisissa tavoitteissa, opettajan oppaissa ja asiasanoissa.

LOPS 2021 -oppimateriaalit julkaistaan ensin Studeon nykyisellä alustalla. Uudistunut alusta otetaan käyttöön elokuussa 2021.

Uusimmat tiedot LOPS 2021 -oppimateriaaleistamme ja uusista ominaisuuksista löydät LOPS 2021 -sivultamme.