Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Yläkoulun Ruotsi 7: Tillsammans mot framtiden on nyt julkaistu!

Uutta luvassa Studeolta: yläkoulun ruotsin sarja! Studeon uusi yläkoulun B1-ruotsin sarja motivoi oppimaan ruotsin kieltä. Sarjan ensimmäinen osa Ruotsi 7: Tillsammans mot framtiden on nyt julkaistu.

Yläkoulun ruotsin sarja tempaisee mukaansa ruotsin kieleen ja rohkaisee käyttämään sitä arjen viestintätilanteissa. Pedagogisesti laadukkaat sisällöt sujuvoittavat opetusta ja oppimista. Sarja innostaa ja motivoi oppimaan: tarjolla on monipuolista audio- ja videomateriaalia sekä erilaisia tekstejä. Käytössä on runsaasti erilaisia yksilö- ja paritehtäviä sekä laaja koetehtäväpankki. Opettajan tukena on lisäksi kattava opettajan opas. Sarja lähestyy kielen rakenteita oppijalähtöisesti ja toiminnallisesti. Ruotsin sarja vie oppilaan tutkimaan Pohjoismaita ja niiden kulttuuria.

Sarjan ensimmäisessä osassa Ruotsi 7: Tillsammans mot framtiden ruotsin kieleen sukelletaan nuorta kiinnostavien aiheiden kautta. Keskeisiä teemoja ovat muun muassa itsestä kertominen, perhe, koti ja vapaa-aika. Oppimateriaali sisältää runsaasti tehtäviä, joiden avulla on helppo toteuttaa eriyttämistä. Kulttuuriluvuissa seikkaillaan Suomessa ja Ruotsissa. Ruotsi 7: Tillsammans mot framtiden ilmestyi 3.2.2022. Se kasvaa kesällä 2023 oppimateriaaliksi Ruotsi 7–9, joka mukautuu kunkin koulun vuosiviikkotunteihin.

Studeon digitaalinen oppimisalusta tukee opetusta ja oppimista monin tavoin. Voit seurata oppilaiden edistymistä ja suorituksia reaaliajassa. Halutessasi voit muokata oppimateriaalin sisällysluetteloa ja yhdistää eri oppimateriaaleja yhdeksi opintokokonaisuudeksi. Käytössäsi on myös esimerkiksi tehtävien ajastus, vertaisarviointi ja koetyökalu. Oppimisalusta tukee myös opetuksen eriyttämisessä.

Sarjan tekijöitä ovat: Sirkku Heikari-Perttilä, Henna Kautto, Heli Manu ja Essi Palojärvi. Heihin pääset tutustumaan Studeon oppikirjailijat-sivulla tästä.

Lue lisää yläkoulun ruotsin sarjasta täällä.