Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Uusi Historia 8 -oppimateriaali havainnollistaa historian tapahtumia ja innostaa oppimaan!

Studeon uusi yläkoulun historian ja yhteiskuntaopin sarja on täydentynyt uudella Historia 8 -oppimateriaalilla

Historian taitojen harjoittelu ja monipuoliset eriyttämismahdollisuudet ovat keskeinen osa uutta Historia 8 -oppimateriaalia.

Oppimateriaali käsittelee historian tapahtumia 1920-luvun alusta nykypäivään. Erilaiset alkuperäislähteet ja aineistotehtävät auttavat oppilasta hahmottamaan historiallisen tiedon rakentumista.

Historia 8 -oppimateriaali sisältää runsaasti havainnollistavaa sisältöä. Eri historian aikakausia käsittelevät haastatteluvideot tuovat historian lähemmäs oppilasta. Näiden lisäksi materiaalissa on lukuisia valokuvia, karttoja, aikajanoja ja taulukoita, jotka auttavat historian opiskelussa.

Materiaali tukee eriyttämistä tarjoamalla helpotettuja tekstinäkymiä, lukemista tukevia sanastoja ja konetarkisteisia perustehtäviä. Lukujen lopussa on keskeisten käsitteiden lista sekä tiivistelmä sisällöistä. Oppilaat voivat syventää osaamistaan lisätietotekstien sekä syventävien ja soveltavien tehtävien avulla. Laaja tehtävävalikoima sisältää runsaasti eritasoisia harjoituksia, joita voi kohdentaa niin ryhmille kuin yksittäisille oppilaille.

Opettajille Historia 8 tarjoaa monipuolisesti tukea opetukseen, arviointiin ja suunnittelutyöhön. Lukukohtaiset opettajan oppaat, valmiit tuntidiat, sähköisen oppimateriaalin tarjoamat mahdollisuudet sekä laaja koetehtäväpankki keventävät suunnittelutyötä ja arviointia.

Katso oppimateriaalin lisätiedot ja hinnat täältä!

Tutustu Historia 8 -oppimateriaaliin Studeon alustalla täällä.