Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

UE3 Maailman uskontoja ja uskonnollisia liikkeitä (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan heinäkuussa 2021.

Studeon UE3-oppimateriaali tutustuttaa Intian, Kiinan ja Japanin uskontoihin sekä luonnonuskontoihin ja uusiin uskonnollisiin liikkeisiin. Oppimateriaali näyttää havainnollisesti kuvin, videolinkityksin ja ajankohtaisten mediasisältöjen avulla, miten nämä uskonnot vaikuttavat ihmisten arjessa, ihmissuhteissa ja elämänvaiheissa sekä kulttuurissa ja yhteiskunnassa. Opiskelija oppii tunnistamaan monien maailman uskontojen ja uskonnollisten liikkeiden vaikutuksia niiden perinteisillä levinneisyysalueilla sekä länsimaissa.

Oppimateriaali laajentaa opiskelijan uskontoihin liittyvää sivistystä ja kehittää uskonto- ja medialukutaitoa. Tehtävät kehittävät opiskelijan tietoja ja taitoja uskonnollisista uskomuksista, arvoista ja perinteistä, joiden tunteminen auttaa toimimaan uskontodialogisissa tilanteissa, työelämässä sekä kansainvälisissä toimintaympäristöissä. Tehtävät vaihtelevat konetarkisteisista perustehtävistä syventäviin ja soveltaviin sekä tiedonhakutehtäviin. Lue lisää!

Opetuksen tueksi on runsas opettajan opas sekä laaja koetehtäväpankki mallivastauksineen. Tekstintarkistustyökalu ja muokattavat PPT-diaesitykset helpottavat opettajan työtä.

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan heinäkuussa 2021.

Tutustu UE3 Maailman uskontoja ja uskonnollisia liikkeitä (LOPS 2021) -oppimateriaaliin täällä!