Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

UE2 Maailmanlaajuinen kristinusko (LOPS 2021) on julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

UE2 Maailmanlaajuinen kristinusko (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Studeon UE2 Maailmanlaajuinen kristinusko -oppimateriaalissa tutustutaan kristinuskon syntyyn sekä pohditaan kristinuskon merkitystä ja vaikutusta nykypäivän elämässä. Oppimateriaali antaa välineitä ymmärtää, mikä rooli kristinuskolla on ollut ja on edelleen kulttuurin, arvomaailman, yhteiskunnan ja yksilön elämän muokkaajana.

Oppimateriaalissa havainnollistetaan, miten kristinusko on kehittynyt erilaisiksi suuntauksiksi ja miten monimuotoiseksi se on muovautunut eri puolilla maailmaa. Kristinuskon keskeisten suuntausten syntyvaiheet, erityispiirteet, eettiset periaatteet ja yhteiskunnalliset vaikutukset tulevat tutuiksi. Oppimateriaali auttaa tunnistamaan kristillisyyden yhteisiä opillisia, eettisiä ja toiminnallisia piirteitä.

Oppimateriaali kehittää opiskelijan monilukutaitoa, kuten kuvien, symbolien, tekstien ja kulttuurien lukutaitoa. Mukana on autenttisia lähteitä ja median ajankohtaista materiaalia, joiden avulla kristinuskon perusteet ja elävä nykyaika tulevat tutuiksi. Monenlaiset yksilölliset ja yhteisölliset tehtävät tukevat opiskelijan maailmankatsomuksen rakentumista. Ne myös kannustavat opiskelijaa katsomusten dialogiin ja keskusteluun ajankohtaisista kristinuskoon liittyvistä kysymyksistä.

Studeon oppimateriaalien ominaisuuksien ansiosta oppiminen tapahtuu yksilöllisesti ja vuorovaikutuksessa toisten kanssa monenlaisten toiminnallisten työtapojen ja viestintäteknologian avulla. Tekstintarkistustyökalu helpottaa ja nopeuttaa opettajan työtä. Opiskelijan oman oppimisprosessin tavoitteellinen suunnittelu, seuraaminen ja arviointi on helppoa niin opiskelijalle itselleen kuin opettajalle. Lue lisää!

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Tutustu UE2 Maailmanlaajuinen kristinusko (LOPS 2021) -oppimateriaaliin täällä!