Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Tehokas kertausmateriaali ENABI Ready, Set, Go! (LOPS 2016 / LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Studeon oppimateriaalit uudistuvat vastaamaan LOPS 2021:n tarpeita.

Studeon huippusuosittu englannin kertausmateriaali Ready, Set, Go! (LOPS 2016 / LOPS 2021) uudistui vastaamaan uuden LOPSin tarpeita ja YTL:n viimeisimpiä ylioppilaskoeohjeistuksia. Erityisesti avoimet kysymykset ja kirjoitelmat on uusittu tukemaan yo-kokeeseen valmistautumista.

Sanastoluvut tarjoavat nyt peräti kymmenen 150 sanan teemasanastoa tehtävineen. Uutuuksina kolme ajankohtaista jatko-opinnoissakin hyödynnettävää teemaa: mielenterveys, lääketiede ja laki. Kielioppilukujen esitysdiojen avulla opettaja voi jakaa parhaimmat vinkit englannin kieliopin saloihin. Materiaalin uudistettu visuaalinen ilme ja kuvitukset vievät abiturientit suurkaupunki Lontoon sykkeeseen.

Kauttaaltaan päivitetyt teoriaosuudet sisältävät runsaasti tehtäviä, jotka löytyvät kätevästi ohjeistuksien alta, mikä helpottaa tuntisuunnitelmien laatimista. Äänestystehtävien avulla opettaja pystyy selvittämään, missä asioissa abiturientit itse toivovat kertausta.

Ready, Set, Go! kannustaa abiturientteja tavoitteiden asettamiseen, kehittää tehokkaita opiskelutaitoja ja sähköisten työkalujen käyttöä sekä tarjoaa aina ajantasaisia lähteitä. Kertausmateriaalin avulla voi edetä opettajajohtoisesti tai omaan tahtiin satojen ylioppilaskokeen tasoisten tehtävien avulla, joiden mallivastaukset ovat heti saatavilla. Lisäksi on runsaasti konetarkisteisia tehtäviä. Kertauksen päätteeksi uusin preliminäärikoe on helppo järjestää valmiin paketin avulla joko Studeon alustalla tai Abitissa. Lisäksi voi hyödyntää koetehtäväpankin vanhoja preliminäärikokeita. Katso lisätiedot oppimateriaalista täältä!

Tutustu ENABI Ready, Set, Go! (LOPS 2016 / LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla täällä!