Kertaa yo-kokeisiin
Webinaari

Webinaari: Studeon alustan yleisesittely ja uudet ominaisuudet

Tämä webinaari sopii sinulle, jos harkitset siirtyväsi Studeon oppimateriaalien käyttäjäksi. Webinaarissa näet samalla alustan uudet ominaisuudet. Tervetuloa!

Harkitsetko siirtymistä ensi lukuvuodeksi Studeon oppimateriaalien käyttäjäksi ja haluat tutustua pidettyyn Studeon uuteen alustaan? Tule mukaan webinaariin kuulemaan, miten nykyaikaiset sähköiset oppimateriaalit tekevät opettamisesta ja oppimisesta sujuvampaa! Webinaarissa näet myös Studeon uudet ominaisuudet: ryhmien piilottaminen ja järjestäminen sekä uudelleenvastaamisen eri mahdollisuudet.

Studeon yleisesittelyssä tutustut alustaan ja samalla kuulet, miten Studeon oppimateriaalit toimivat opetuksen ja oppimisen tukena. Studeon oppimateriaalit soveltuvat erinomaisesti myös etäopetukseen. Alustan toiminnot helpottavat opettajan työtä ja vapauttavat aikaa opiskelijoiden ohjaamiseen.

Webinaari soveltuu kaikille opettajille opetusasteesta riippumatta.

Webinaarissa voit esittää kysymyksiä Studeon alustan asiantuntijoille. Webinaariin kannattaa ilmoittautua, vaikka et ehtisikään osallistua, sillä lähetämme kaikille ilmoittautuneille webinaarista tallenteen.

Ilmoittaudu webinaariin jo tänään – kutsu mukaan myös kollegasi!

Maksuton webinaari järjestetään: tiistai 26.4. klo 15.00–15.30
Ilmoittaudu mukaan tästä.

Tervetuloa webinaariin!