Kertaa yo-kokeisiin
Tapahtuma

Vinkkejä Studeon lukion opinto-ohjauksen oppimateriaalien käyttöön

Tule mukaan to 18.3. klo 14-15 poimimaan ja jakamaan hyviä vinkkejä lukion opinto-ohjaukseen!

Tervetuloa opinto-ohjaajien etätapaamiseen!

Haluatko kuulla, miten Studeon tarjoamat opinto-ohjauksen LOPS 2021 -oppimateriaalit tukevat sinua työssäsi? Tervetuloa kuulemaan käyttäjien vinkkejä, jakamaan omia kokemuksia ja keskustelemaan muiden opinto-ohjaajien kanssa Studeon oppikirjailijoiden Johanna Ahosen ja Kukka Tastin vetämään etätapaamiseen. Pienryhmässä on aikaa syventyä keskustelemaan opinto-ohjauksen oppimateriaaleihin ja käyttöön liittyviin kysymyksiin. Mitä sinä haluaisit kysyä kollegoiltasi?

Pienryhmän etätapaamisessa keskustelemme mm. seuraavista aiheista:

  • Miten Studeon lukion opinto-ohjauksen oppimateriaalia voi hyödyntää oppitunneilla, ryhmänohjauksessa ja henkilökohtaisessa ohjauksessa?
  • Millaisia erilaisia tapoja oppituntien pitämiseen löytyy?
  • Parhaat kollegoiden jakamat vinkit

Tule kuulemaan kirjailijoiden ja muiden käyttäjien vinkkejä sekä halutessasi jakamaan omia kokemuksiasi. Etätapaamisessa sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä Johannalle ja Kukalle sekä muille osallistujille. Tapaamiseen ovat tervetulleita niin kokeneet Studeon käyttäjät kuin aloittelijatkin!

Tapaamisen maksimikoko on 30 opinto-ohjaajaa, jolloin tilaisuudessa on aidosti tilaa ja aikaa vuorovaikutukseen.

To 18.3. klo 14-15. Tilaisuus on jo täynnä! Mikäli olet kiinnostunut mahdollisesta peruutuspaikasta, laita viestiä osoitteeseen [email protected].

Studeon opinto-ohjauksen oppimateriaaleihin pääset tutustumaan täällä.