Kertaa yo-kokeisiin
Tapahtuma

Studeo mukana Educa-messuilla 27.–28.1.2023

Tervetuloa vierailemaan osastollamme!

Tapaa Studeo Educassa

Educa-messut järjestetään jälleen kahden vuoden tauon jälkeen. Tervetuloa vierailemaan messuosastollamme ja keskustelemaan sähköisistä oppimateriaaleista! Osastolla pääset näkemään ja kokeilemaan, miten sähköiset oppimateriaalit toimivat käytännössä.

 

Studeon ohjelmanumero: Kuinka voimme yhdessä parantaa lukiolaisten hyvinvointia? – Keskustelua matkasta kohti muutosta

Paikka ja aika: Tahto-lava la 28.1.2023 15.45–16.30

Lukiolaisten heikentyneestä hyvinvoinnista on ollut paljon puhetta, mutta liian vähän tekoja. On aika kääntää keskustelu kohti ratkaisuja ja osallistaa ideointiin koko yhteisömme voima.

Studeon luomassa Ilonpalautus -kampanjassa opiskelijat ja heidän lähipiirinsä ideoivat ratkaisuja, jotka auttaisivat lukiolaisia voimaan paremmin. Tuloksena syntyi 768 ratkaisuehdotusta sisältävä julkaisu, joka lähetettiin koulupäättäjille ympäri Suomea.

Ratkaisujen konkretisoitumiseen tarvitaan kuitenkin yhteistyötä ja moniäänisyyttä. Educa-messujen lavalla Ilonpalautus-kampanjan suosituimpiin ratkaisuehdotuksiin pureutuvat nyt Suomen Lukiolaisten Liiton entinen puheenjohtaja Lukas Virtala, Helsingin Kaupungin opiskelijahuollon päällikkö Riina Ståhlberg ja Alppilan lukion rehtori Susanna Kalmari. Myös yleisö pääsee osallistumaan keskusteluun. Paneelin juontavat Studeon Jukka Meklin ja Jani Ruohomeri.

Esiintyjät: Lukas Virtala, puheenjohtaja; Suomen Lukiolaisten Liitto, Riina Ståhlberg, opiskelijahuollon päällikkö; Helsingin kaupunki, Susanna Kalmari, rehtori; Alppilan lukio, Jukka Meklin ja Jani Ruohomeri; Studeo Oy.

Tutustu Ilonpalautus-kampanjaan täällä!

Linkki Educa 2023 -tapahtumaan.
Linkki ohjelmanumeroon.