Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Studeon lukion psykologian englanninkielinen uutuus PS1 Mental processes and learning on julkaistu!

PS1 Mental processes and learning on englanninkielinen oppimateriaali suomalaisen lukion opetussuunitelman perusteiden (LOPS 2016) mukaiseen psykologian pakolliseen kurssiin.

Uusi, innostava englanninkielinen kurssi tarjoaa mahdollisuuden käyttää korkeatasoista ja kansallisen opetussuunnitelman mukaista oppimateriaalia International Baccalaureate -ohjelmaan valmistavan vuoden opinnoissa (pre-IB), vaihto-opiskelijan opintoja helpottamassa ja CLIL-tyyppisessä opetuksessa (Content and language integrated learning), jossa suomalaisopiskelijat voivat yhdistää kielen harjoittelun psykologian sisältöjen opiskelemiseen.

Digitaalisen oppimateriaalin kanssa kielen oppiminen tapahtuu helposti ja luontevasti. Opiskelija voi myös kuunnella tekstit.

Englanninkielisen käännöksen teksti vastaa suomenkielistä PS1 Psyykkiset toiminnot ja oppiminen kurssia, jolloin oppimateriaaleja voi haluttaessa käyttää rinnakkainkin samassa ryhmässä tai opiskelija voi hankkia molemmat. Laadukas, opetussuunnitelman mukainen oppimateriaali tekee helpoksi suunnitella myös oppiainerajat ylittäviä englantia ja psykologiaa integroivia opintojaksoja. Lue lisää!

Jos sinulla on opettajan tunnukset Studeoon, pääset tutustumaan materiaaliin Studeossa kokonaisuudessaan.