Kertaa yo-kokeisiin
Blogi

Studeossa voit opiskella sinulle parhaalla tavalla

"Kun kaikki oppimateriaalit ovat käytettävissä verkon kautta, kulkevat ne mukanasi eri laitteilla. Sinun on helpompi hallita opiskeluasi, kun näet yhdestä näkymästä, mitä tehtäviä sinulla on tekemättä ja milloin on seuraavat kokeet."

Jokainen meistä oppii eri tavalla, ja meillä on erilaiset pohjatiedot ja taidot. Aikaisemmassa artikkelissa kuvasimme sitä, miten käsitys omasta osaamisesta voi kehittyä sähköisten oppimateriaalien avulla. 

Haluamme, että juuri sinulla on mahdollisuus löytää mahdollisimman hyvät tavat, välineet ja sisällöt kehittää osaamistasi. Toiset oppivat paremmin kuuntelemalla, toiset tutkimalla opittavaa ilmiötä videolta ja toiset tekemällä harjoituksia ja saamalla niistä palautetta. Oppimateriaalimme sisältävät tietoa monessa muodossa.

Paperi ja kynä ovat edelleen osa oppimisympäristöäsi. Voit piirtää miellekarttoja, kirjoittaa matematiikan kaavoja ja tehdä muistiinpanoja vihkoosi ja napata niistä kuvan, jonka liität muistioosi Studeossa. Toisaalta sähköiseen oppimateriaaliin voi vapaasti tehdä muistiinpanoja ja merkintöjä, jotka säilyvät sinulla ja kulkevat mukanasi eri laitteilla. Samalla opit hyödyntämään teknologiaa tiedon käsittelyssä. 

Oppimateriaali voidaan personoida juuri sinulle, minkä ansiosta se kertoo kaiken aikaa tietoa siitä, mitä jo osaat ja mitä sinun tulisi kehittää. 

Oppimateriaalit ja vihko aina mukana

Kun kaikki oppimateriaalit ovat käytettävissä verkon kautta, kulkevat ne mukanasi eri laitteilla. Sinun on helpompi hallita opiskeluasi, kun näet yhdestä näkymästä, mitä tehtäviä sinulla on tekemättä ja milloin on seuraavat kokeet. Myös muistiinpanot kulkevat aina mukanasi ja niistä on kätevä kerrata kokeisiin tai seuraavalle tunnille. Eri oppiaineet myös linkittyvät toisiinsa, ja voit tarkastella ilmiöitä eri näkökulmista. Voit luoda itse linkkejä muistioon, kun esimerkiksi huomaat, että biologian tunnilla käsiteltävä asia liittyy kemiassa läpi käytyyn ilmiöön. 

Sähköinen oppimateriaali on suunniteltu tukemaan oppimistasi nykyaikaisella ja sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Miikka Salavuo

Johtava asiantuntija

Studeo Oy