Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Studeon alusta on uudistunut!

Toimme uudistuneelle alustalle paljon uutta, mitään tärkeää poistamatta.

Kauan odotettu, uusi Studeon alusta on nyt julkaistu ja käytettävissä! Studeon uudelle alustalle siirtyivät kaikki omat oppimateriaalit ja ryhmät, kokeet, muistiinpanot, oppilaiden suoritukset sekä omat lisäykset edelliseltä alustalta. Siirto ei edellytä käyttäjältä erillisiä toimenpiteitä.

Uudistuksen myötä Studeon alusta ottaa merkittäviä kehitysaskeleita. Uudistunut Studeo tarjoaa monipuolisia opetusta ja oppimista tukevia uusia hyödyllisiä toimintoja sekä entistä sujuvamman käyttökokemuksen.

Uuden alustan avulla on mahdollista yhdistää eri moduuleja opintojaksoiksi ja muokata sisällysluetteloa haluamakseen. Opiskelu on uuden Studeon avulla sujuvampaa, sillä sisällöt ja tehtävät voi asetella nyt vierekkäin. Sisältöjen rinnalle voi valita joko tehtävät, muistiinpanot, sanastot, itsearvioinnin, keskustelut tai tavoitteet. Opettaja voi valita sisällön viereen myös oppaan, josta löytyy lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Alustan uudistuneen koetyökalun avulla kokeiden luonti ja tarkistus on helpompaa. Sen avulla on helppo luoda kokeita koko ryhmälle tai kohdistaa niitä yksittäisille opiskelijoille. Saman kokeen voi teettää myös usealla ryhmällä. Konetarkisteiset tehtävät helpottavat kokeiden tarkistamista. Uusi koetyökalu myös laskee kokeen arvosanan opettajan puolesta. Tekstintarkistustyökalulla on puolestaan mahdollista tarkistaa tehtäviä sekä tehdä merkintöjä suoraan opiskelijoiden palauttamiin tehtäviin.

Oppimateriaaleihin voi lisätä omia sisältöjä ja laatia lisää tehtäviä. Tehtävät ovat helposti eriytettävissä opiskelijan taitotason ja tavoitteiden mukaan. Uudella alustalla myös uudelleen vastaaminen on mahdollista. Opiskelijan oman oppimisprosessin tavoitteellinen suunnittelu, seuraaminen ja arviointi on helppoa niin opiskelijalle itselleen kuin opettajalle. Arvioinnin yhteenvetonäkymästä voi seurata, missä opiskelijat tarvitsevat tukea ja lisää harjoittelua.

Muistiinpanojen tekeminen on entistä monipuolisempaa: uudella alustalla on mahdollista alleviivata eri väreillä, tehdä lisäyksiä merkintöihin sekä liittää kuvia, linkkejä ja matemaattisia kaavoja muistiinpanoihin. Uusi alusta toimii myös offline-tilassa, jonka ansiosta vastaukset eivät katoa, vaikka nettiyhteys katkeaisi hetkellisesti. Oppimateriaalien sisällöt voi tallentaa pdf-tiedostoksi ja tulostaa käyttöön. Sisältöjä voi myös kuunnella.

Kirjaudu tästä uuteen Studeoon tunnuksillasi ja tutustu uusiin opettamista ja oppimista helpottaviin ominaisuuksiin!