Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Studeolta uusi englannin sarja yläkouluun!

Studeon uusi yläkoulun A1-englannin sarja motivoi oppimaan kieltä ja kutsuu mukaan matkalle englanninkieliseen maailmaan. Sarjan ensimmäinen osa Englanti 7: Sparks on nyt julkaistu!

Studeon uusi yläkoulun A1-englannin sarja tukee kauttaaltaan kielen oppimista ja opetusta. Sarjan ensimmäinen osa Englanti 7: Sparks on nyt julkaistu!

Yläkoulun englannin sarja tarjoaa oppimaan innostavat ja pedagogisesti laadukkaat tekstisisällöt, tehtävät ja koetehtäväpankin. Opettajan tukena on lisäksi kattava opettajan opas. Englannin sarja rohkaisee käyttämään kieltä arjen viestintätilanteissa ja vie tutkimaan englanninkielisen maailman kulttuuria. Rikkaan tekstimaailman ja tehtävien ansiosta se mukautuu kunkin opetusryhmän tarpeisiin.

Englanti 7: Sparks -oppimateriaalin aihepiirit kumpuavat nuorten maailmasta ja motivoivat oppimaan kieltä. Oppilas tutustuu Pohjois- ja Väli-Amerikkaan ja oppii maantuntemuksen ja kulttuuritietouden lisäksi arkielämän viestinnällisissä tilanteissa toimimista. Monipuoliset tekstit ja tehtävät kehittävät oppilaan ymmärrystä englannin kielen rakenteista ja kannustavat oppilasta käyttämään kieltä. Yläkoulun englannin sarja täydentyy myöhemmin 8. ja 9. luokan oppimateriaaleilla.

Studeon digitaalinen oppimisalusta tukee opetusta ja oppimista monin tavoin. Voit seurata oppilaiden edistymistä ja suorituksia reaaliajassa. Halutessasi voit muokata oppimateriaalin sisällysluetteloa ja yhdistää eri oppimateriaaleja yhdeksi opintokokonaisuudeksi. Käytössäsi on myös esimerkiksi tehtävien ajastus, vertaisarviointi ja koetyökalu. Oppimisalusta tukee myös opetuksen eriyttämisessä.

Sarjan tekijöitä ovat: Heini Karpuk, Manna King, Taru Kuronen ja Riikka Mäkinen. Heihin pääset tutustumaan Studeon oppikirjailijat-sivulla tästä.

Tutustu Englanti 7: Sparks -oppimateriaaliin täällä.
Lue lisää yläkoulun englannin sarjasta täällä.