Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Ruotsi 7–9: Tillsammans mot framtiden on nyt julkaistu!

Odotettu Studeon ruotsin yläkoulun oppimateriaali on nyt valmis.

Uusi Studeon yläkoulun ruotsin oppimateriaali on nyt julkaistu. Ruotsi 7–9: Tillsammans mot framtiden tempaisee mukaansa ruotsin kieleen ja rohkaisee käyttämään sitä arjen viestintätilanteissa.

Oppimateriaalissa sukelletaan ruotsin kieleen nuorta kiinnostavien aiheiden kautta. Keskeisiä teemoja ovat muun muassa oma elämä ja ihmissuhteet, vapaa-aika, opiskelu ja ympäristö. Monikanavainen oppimateriaali sisältää runsaasti kuvia, videoita ja audioita. Oppimateriaalissa on myös monipuolisesti eritasoisia tehtäviä, joiden avulla on helppo toteuttaa eriyttämistä.

Koko yläkoulun sisällöt kattava oppimateriaali mukautuu helposti kunkin koulun vuosiviikkotunteihin. Studeon alustalla voit järjestellä oppimateriaalin sisällöt juuri haluamaasi järjestykseen. Voit hankkia oppimateriaalin oppilaille yhteisniteenä, jolloin oppimateriaali maksetaan kerralla (hinta 39 € per oppilas) ja oppilas voi käyttää sitä koko yläkoulun ajan ilman lisämaksua. Vaihtoehtoisesti voit hankkia oppilaille uuden näppärän ruotsin yläkoulun vuosilisenssin, jolloin oppimateriaalin ostetaan lisenssi lukuvuodeksi kerrallaan (hinta 14 € per oppilas per lukuvuosi). Tutustu tarkemmin yläkoulun lisensseihin täällä.

Tutustu Ruotsi 7–9: Tillsammans mot framtiden -oppimateriaaliin Studeon alustalla täällä!