Kertaa yo-kokeisiin
Blogi

Nyt on oikea hetki tutustua Studeon uuden OPSin mukaisiin sähköisiin oppimateriaaleihin

Nyt on oikea hetki tutustua Studeon uuden OPSin mukaisiin sähköisiin oppimateriaaleihin

Uusi vuosi on alkanut vauhdilla myös Studeossa. Studeon kustannustiimi ja mahtavat kirjailijat ovat saaneet jälleen paljon uusia oppimateriaaleja valmiiksi. Vuodenvaihteen jälkeen on julkaistu mm. yläkouluun Äidinkieli ja kirjallisuus 8 ja lukion uuden OPSin mukaiset kurssit ÄI1, MAB4, EAB32, FI1 ja PS1. Lähiviikkoina julkaistaan mm. lukioon ET2, UE1, OP1, UE9, YH9 ja Avaruus-teema alakoulun luokille 5–6.

Tuttuun tapaan myös Studeon toiminnallisuuksia on kehitetty ahkerasti käyttäjien toiveiden pohjalta. Äskettäin lisäsimme Studeoon esim. uusia harjoitustyyppejä ja uudistimme muistiinpanotyökalun. Lisäksi kehitteillä on erityisesti kielten opettajien kovasti toivoma tekstien korjaustyökalu.

Opettajilla arki täyttyy nyt opetustyön lisäksi uuden OPSin valmistelusta. Olemmekin ilolla huomanneet, kuinka yhä nopeammin laajeneva joukko Studeon innokkaita käyttäjiä pääsee hyödyntämään Studeon sisältöjä ja pedagogisia työkaluja valmistautuessaan tulevaan syksyyn ja uuden opetussuunnitelman käyttöönottoon.

Olethan käynyt jo liittymässä Studeon käyttäjien omaan Facebook-ryhmään? Siellä Studeota käyttävät opettajat jakavat vinkkejä ja kysyvät neuvoa. Tällaista toimintaa tukeaksemme tulemme jatkossa jakamaan käyttökokemuksia, vinkkejä ja uutisia myös täällä Studeon blogissa.

Studeon ilosanomaa levittääksemme kierrämme ahkerasti kouluttamassa opettajia ja esittelemässä Studeota kouluilla ja tapahtumissa. Nyt onkin siis myös hyvä aika ottaa hieman ensituntumaa tapahtumiin, joissa olemme mukana tänä keväänä.

EDUCA

Educa on yksi kouluvuoden suurimmista opetusalan tapahtumista. Se kokoaa opetus- ja koulutusalan ammattilaiset Helsingin Messukeskukseen 29.-30.1. Studeon löydät Educassa osastolta 6a81. Osastollamme pääset mm. keskustelemaan Studeota opiskelussa käyttäneiden opiskelijoiden kanssa!

TABLET 2016

Helmikuun tärkein tapahtuma on Kaarinassa järjestettävä Tablet 2016 -tapahtuma, jonne voit tulla tervehtimään meitä 9.-10.2. Seminaarissa on kattava ohjelma niin opetuksen kuin tietohallinnonkin asiantuntijoille. Studeo on myös tapahtuman pääyhteistyökumppani. Ohjelmassa on useita pajoja, joissa saat käytännön opastusta Studeon käyttöön.

ITK

Studeo on perinteiseen tapaan mukana huhtikuussa Hämeenlinnassa järjestettävillä ITK-päivillä. Tarjolla on Studeon pajoja, puheenvuoroja, oma osasto sekä oma Studeon koulutusnurkkaus.

 

Kattava lista tapahtumista, joissa olemme mukana löytyy täältä. Järjestämme myös useita koulukohtaisia tapahtumia ympäri Suomea.

Intoa ja energiaa kevätlukukauteen!

Studeo