Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

MAB3 Geometria (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

MAB3 Geometria (LOPS 2021) avulla opiskelija vahvistaa taso- ja avaruusgeometrian taitojaan. Materiaalissa hyödynnetään runsaasti interaktiivisia sovelmia sekä opastetaan piirto-ohjelmien käyttöön. Eri laskinohjelmistojen käytön oppimista tuetaan ohjevideoilla sekä esimerkeillä. Innostava sisältö käytännönläheisten esimerkkien avulla motivoi opiskelijaa geometrian opiskeluun.

Lukujen johdantotehtävien avulla opiskelija pääsee sisään kunkin luvun aiheeseen, ja erilaiset tutkimustehtävät auttavat opiskelijaa hahmottamaan opiskeltavan asian. Omaa osaamistaan opiskelija pääsee arvioimaan Testaa osaamisesi -lukujen tehtävien ja itsearviointien avulla. Materiaalin jokainen luku sisältää runsaasti monipuolisia ja eritasoisia tehtäviä, ja tehtävissä on mukana myös kielentämistä harjoittavia tehtäviä.

Laaja-alaisen osaamisen osa-alueet on nostettu materiaalissa esille aihepiirien ja tehtävien avulla. Sen lisäksi tietoa laaja-alaisen osaamisen osa-alueista löytyy selkeästi opettajan oppaasta. Opetuksen tueksi saatavilla on muokattavat Powerpoint-esitykset sekä laaja koetehtäväpankki. Koetehtäväpankissa on myös oppimateriaalin sisällöt kattava Abitti-koetehtäväpaketti. Lue lisää!

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Tutustu MAB3 Geometria (LOPS 2021) -oppimateriaaliin täällä!