Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Uusi MAB Lyhyen matematiikan kertaus (LOPS 2021) tukee ylioppilaskokeeseen valmistautumisessa.

Oppimateriaali auttaa opiskelijoita soveltamaan lyhyen matematiikan sisältöjä ja taitoja.

Uusi MAB Lyhyen matematiikan kertaus (LOPS 2021) -oppimateriaali palauttaa mieleen lyhyen matematiikan keskeiset sisällöt ja taidot. Materiaali soveltuu opintojakson oppimateriaaliksi tai itsenäiseen opiskeluun.

Jaksojen aloituslukujen testit auttavat opiskelijaa hahmottamaan oman osaamisensa tason ja suunnittelemaan opiskelunsa sen mukaisesti. Materiaalissa on runsaasti eritasoisia tehtäviä, jotka haastavat opiskelijaa perustelemaan ratkaisujaan. Tehtävien malliratkaisut tukevat sekä A- että B-osan ohjelmistojen hyödyntämistä. Jokaisen luvun loppuun on koottu myös keskeisimpien ohjelmistojen selkeät ohjeet – esimerkit, kuvalliset neuvot ja videot tukevat ohjelmistotaitojen sisäistämistä.

Valmistaudu kokeeseen -luvussa on materiaalin sisältöjä ja taitoja yhdisteleviä tehtäviä. Tämä auttaa opiskelijoita soveltamaan oppimaansa ja yhdistelemään opittuja aiheita. Materiaaliin lisätään myöhemmin myös nykyisen rakenteen ja uuden rakenteen mukaiset preliminäärikokeet.

MAB Lyhyen matematiikan kertaus (LOPS 2021) tukee kattavasti ylioppilaskokeisiin valmistautumista. Materiaalin avulla opiskelijat voivat palauttaa mieleen keskeiset sisällöt ja taidot, harjoitella niitä monipuolisesti, testata omaa osaamistaan ja kehittää tarvittavia ohjelmistotaitoja. Katso oppimateriaalin lisätiedot ja hinnasto täältä.

Tutustu MAB Lyhyen matematiikan kertaus (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla täällä!