Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

MAA6 Derivaatta (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon uudistuneella alustalla.

Nykyaikainen ja innostava MAA6 Derivaatta (LOPS 2021) antaa opiskelijalle uusia menetelmiä matemaattisten mallien tutkimiseen. Oppimateriaali auttaa muodostamaan täsmällisen käsityksen muun muassa raja-arvon, jatkuvuuden ja derivaatan käsitteistä.

Oppimateriaalissa perehdytään käyttämään derivaattaa ääriarvojen selvittämiseksi niin abstrakteissa matemaattisissa tehtävissä kuin käytännön tilanteissakin. Lukujen interaktiiviset sovelmat auttavat luomaan konkreettisen ja selkeän käsityksen differentiaalilaskennan perusteista, kuten derivaatasta funktion hetkellisenä muutosnopeutena. Ohjelmistojen käyttöön suunnatut opetusvideot tukevat CAS-laskinohjelmistojen hyödyntämistä osana oppimista ja ratkaisujen tuottamista.

MAA6 sisältää runsaasti monipuolisia tehtäviä konetarkisteisista perustehtävistä käytännön sovellustehtäviin ja editorilla vastattaviin tehtäviin. Kaikista tehtävistä löytyvät malliratkaisut auttavat analysoimaan omia ratkaisuja sekä harjaannuttavat tuottamaan täsmällisiä johtopäätöksiä. Opetuksen tueksi on runsas koetehtäväpankki mallivastauksineen sekä kattava opettajan opas. Oppimateriaalin sisällöt ja tehtävät ovat helposti eriytettävissä opiskelijan taitotason ja tavoitteiden mukaan. Lue lisää!

Tutustu MAA6 Derivaatta (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla täällä!