Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

MAA10 3D-geometri (GLP 2021) är publicerad!

Studeos serie för gymnasiets långa matematik har kompletterats med ett nytt inspirerande läromedel.

Det moderna läromedlet MAA10 3D-geometri (GLP 2021) ger nya verktyg för att lösa uppgifter i den tredimensionella rymden. Läromedlet introducerar funktioner av två variabler och lär de studerande undersöka punkter, linjer och plan i den tredimensionella rymden med hjälp av vektorer. Läromedlet uppmuntrar de studerande att använda kunskaperna i differential- och integralkalkyl på ett mångsidigt sätt i rymdgeometriska uppgifter.

Läromedlets många appletar underlättar visualiseringen av den tredimensionella rymden och förståelsen för vektorframställningar. Kapitlens programtips, exempel och instruktionsvideor instruerar bland annat hur olika situationer kan visualiseras grafiskt, vilket hjälper de studerande att göra skisser av problemet som ska lösas.

Det rikliga antalet uppgifter erbjuder stöd och ytterligare utmaningar för olika studerande. Uppgifternas ingående modellösningar tränar de studerande att analysera sina egna lösningar och främjar på så sätt inlärningen. Undervisningen kan enkelt differentieras med hjälp av läromedlets mångsidiga uppgifter och varierande verktyg. Här hittar du mera information om läromedlet och dess pris! 

Bekanta dig med läromedlet MAA10 3D-geometri (GLP 2021) på Studeos plattform här.