Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Lisäsimme alustalle joukon uusia toimintoja – löysitkö jo suosikkisi?

Studeon uudet ominaisuudet tekevät opettamisesta ja oppimisesta sujuvampaa.

Meille on tärkeää, että Studeon käyttäjät ovat tyytyväisiä sekä tarjoamiimme oppimateriaaleihin että alustaan. Siksi otamme käyttäjiemme toiveet huomioon jo kehitysvaiheessa. Nyt olemme jälleen toteuttaneet useita käyttäjien toiveisiin pohjautuvia uudistuksia, jotka helpottavat opettajan työtä. Mitä toimintoa sinä aiot kokeilla seuraavaksi?

Alla tiivistelmä uusista toiminnallisuuksista:

1. Opiskelijan vastaukset yhdessä näkymässä

Opettaja voi nyt katsoa yksittäisen opiskelijan kaikki tehtävävastaukset yhdestä näkymästä. Toiminnon avulla opettaja saa nopean yleiskuvan opiskelijan etenemisestä ja tilanteesta tehtävien osalta. Avovastaukset, kuten teksti- ja mediavastaus ovat nähtävissä näkymästä sellaisenaan. Automaattitarkisteiset tehtävävastaukset avautuvat puolestaan klikkaamalla ne auki. Kätevää, eikö totta!

2. Vieraan lukion opiskelijan lisenssin aktivointi

Jos lukion ryhmään tulee opiskelija eri lukiosta, opettaja voi aktivoida hänelle käyttöoikeuden oppimateriaaliin opettajan lukion lisensseistä. Tämä on usein tarpeen esimerkiksi verkkokurssia suorittaville ja aikuislukion opiskelijoille. Löydät toiminnon helposti ratas-painikkeen takaa. Lue lisää toiminosta ohjekeskuksesta täältä.

3. Lukukohtaiset ilmoitustaulut

Uudistuksen myötä jokaisesta oppimateriaalin luvusta löytyy nyt ilmoitustaulu, johon opettaja voi lisätä ilmoituksia. Ilmoitustaulun käyttö ja siinä olevien ilmoitusten huomaaminen on helppoa. Ilmoitustaulu näkyy luvun otsikon yläpuolella. Lue lisää toiminnosta ohjekeskuksesta täältä.

4. Navigaation piilotus

Studeon käyttäjät voivat piilottaa vasemman yläkulman rakettinäkymästä sivupalkin ja yläpalkin. Molemmat palkit voi palauttaa näkyviin painamalla taas raketti-painiketta. Toiminnon avulla Studeon käyttäjät saavat enemmän työskentelytilaa näytölle.

5. Sanaristikkotehtävä

Studeon oppimateriaaleista löytyy uusi tehtävätyyppi: sanaristikko. Opettajana pääset myös luomaan omia sanaristikoita opiskelijoille. Lue lisää ohjekeskuksesta täältä.