Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Lisää suosittuja Studeon webinaareja julkaistu!

Studeon uudet webinaarit ovat saavuttaneet suuren suosion. Tähän mennessä järjestettyjä aloituskoulutuksia tullaan jäjestämään kovasta kysynnästä johtuen myös lisää.

Opettajat ovat toivoneet myös webinaareja edistyneemmille käyttäjille sekä oppimateriaalikohtaisia webinaareja. Näihin tarpeisiin vastaamme nyt tarjoamalla Studeon arviointityökaluihiin ja suosittuun englannin ENABI kertauskurssiin keskittyvät webinaarit.

Studeon arviointityökalut -webinaarissa tutustutaan Studeon helppokäyttöisiin ja monipuolisiin arvointityötä uudistaviin ja helpottaviin ominaisuuksiin. Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä kouluttajille. Webinaareja järjestetään kaksi kappaletta. Ilmoittaudu mukaan 25.9. järjestettävään webinaariin täällä ja 9.10. järjestettävään webinaariin täällä!

Studeon ENABI abikurssi tutuksi -webinaarissa kurssin oppikirjailijat Anna Puhakka ja Marcus Ellonen esittelevät suosittua Studeon ENABI abikurssia. Webinaarissa pääset esittämään kysymyksiä suoraan oppikirjailijoille. Ilmoittaudu mukaan 3.10. järjestettvään webinaariin täällä!