Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Lääketieteellisten alojen hakijat voivat nyt ottaa käyttöön Studeon oppimateriaalin MAA4 Vektorit (LOPS 2016)

Studeon MAA4 Vektorit (LOPS 2016) on mainittu yhtenä lääketieteellisen valintakokeen ennakkomateriaalina. Nyt materiaali on mahdollista hankkia käyttöön kokeeseen harjoittelua varten.

Lääketieteellisten alojen yhteisvalinnan valintakokeen yhtenä ennakkomateriaalina listattu Studeon matematiikan oppimateriaali, MAA4 Vektorit (LOPS 2016), tarjoaa kokeessa tarvittavaa tietoa vektoreista. Materiaalista ohjeistetaan opiskelemaan materiaalin jaksot 1. Vektorit ja 3. Vektorit koordinaatistossa. Lähde ennakkomateriaalien esimerkkien listaukseen.

Koska työskentelemme Studeolla paremman oppiminen puolesta, haluamme tukea lääketieteelliseen koulutukseen hakijoita. Normaalisti Studeon materiaalien käyttö vaatii opettajan ja opettajan jakaman liittymisavaimen, mutta olemme tehneet poikkeuksen niiden osalta, jotka hakevat tänä keväänä lääketieteellisille aloille. Heille materiaalin ostaminen sekä Studeon oppimateriaalin käyttö tietyin rajoituksin on nyt mahdollista.

MAA4 Vektorit (LOPS 2016) -oppimateriaalin voi ostaa täältä. (Vaatii rekisteröitymisen ja sisäänkirjautumisen).

 

Ohjeet MAA4 Vektorit (LOPS 2016) -oppimateriaalin ostamiseen:

Voit ostaa käyttöoikeudet MAA4 Vektorit (LOPS 2016) -oppimateriaaliin Studeon verkkokaupasta, jossa on myös ohjeet materiaalin käyttöönottoon. Kun olet ostanut oppimateriaalin, laita sähköposti osoitteeseen [email protected], jossa pyydät liittymisavaimen oppimateriaaliin. Näin pääset liittymisavaimen saatuasi käyttämään oppimateriaalia. Kun rekisteröidyt Studeoon, sinua pyydetään ilmoittamaan oppilaitos. Lisää oppilaitostiedoksi Studeon lukio. Jos sinulla on jo Studeon tunnukset, rekisteröitymistä ei tarvita, vaan voit ostaa materiaalin ja käyttää sitä vanhoilla tunnuksillasi.

Studeo tarjoaa ainoastaan oppimateriaalin. Studeo ei tarjoa opetusta, ei anna tehtäviä eikä korjaa niitä, eikä myöskään järjestä kokeita. Oppimisanalytiikka ei myöskään anna kokonaisvaltaista kuvaa siitä, miten edistyt MAA4-opinnoissa. Ainoastaan konetarkisteisiin tehtäviin vastaaminen antaa sinulle tietoa siitä, miten olet juuri niissä tehtävissä pärjännyt.

Toivotamme Studeolla paljon onnea kaikille lääketieteellisen valintakokeisiin osallistuville!