Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

KE2 Kemia ja kestävä tulevaisuus (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan kesällä 2021.

KE2 Kemia ja kestävä tulevaisuus (LOPS 2021) tukee opiskelijan luonnontieteellisen ajattelun kehittymistä osana monipuolista yleissivistystä. Oppimateriaalissa lähdetään liikkeelle arkielämän ilmiöistä ja ohjataan ymmärtämään kemian merkitystä kestävän tulevaisuuden rakentamisessa.

Materiaali käsittelee monipuolisesti kestävää kehitystä, kuten kiertotaloutta, alkuaineiden kiertoa ja riittävyyttä sekä vihreää kemiaa, ja on siten integroitavissa myös muiden kestävää kehitystä käsittelevien oppimateriaalien kanssa. Innostava, selkeärakenteinen ja helppolukuinen sisältö avaa opiskelijalle nykypäivän aiheita kemian näkökulmasta.

Materiaali syventää opiskelijan tietoa kemian luokassa työskentelystä. Lukuisiin kokeellisiin töihin liittyy myös tehtäviä ja ennakkotehtäviä. Työn suorittamiseen tarvittavien välineiden nimien takaa avautuu kuva välineestä, mikä helpottaa opiskelijan työskentelyä. Laaja kemian sanasto sekä käsitteiden selkeät selitykset tukevat oppimista.

Oppimateriaali sisältää runsaasti konetarkisteisia ja kokeellisia tehtäviä sekä aineistotehtäviä. Lisäksi on paljon ulkoisia linkkejä sekä keskeisiä videoita kokeellisista töistä. Opetuksen tueksi on laaja koetehtäväpankki mallivastauksineen sekä runsas opettajan opas, joka sisältää myös ohjeet kokeellisiin töihin. Oppimateriaalin sisällöt ja tehtävät ovat helposti eriytettävissä opiskelijan taitotason ja tavoitteiden mukaan. Lue lisää!

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan kesällä 2021.

Tutustu KE2 Kemia ja kestävä tulevaisuus (LOPS 2021) -oppimateriaaliin täällä!