Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

KE1 Kemia ja minä (LOPS 2021) on julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

KE1 Kemia ja minä (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

KE1 Kemia ja minä -oppimateriaali tukee opiskelijan luonnontieteellisen ajattelun kehittymistä osana monipuolista yleissivistystä. Oppimateriaalissa lähdetään liikkeelle arkielämän ilmiöistä, joiden avulla ymmärrys aineen rakenteesta kehittyy. Materiaalissa myös tutustutaan kemian alan ammatteihin ja jatko-opintomahdollisuuksiin.

KE1-oppimateriaali tarjoaa ajantasaisen sisällön, joka innostaa opiskelijoita oppimaan kemiaa. Oppimateriaali sisältää paljon konetarkisteisia ja kokeellisia tehtäviä, ja myös materiaalin videoissa tuodaan esille kokeellisuutta.

Oppimateriaalien sisällöt ja tehtävät ovat helposti eriytettävissä opiskelijan taitotason ja tavoitteiden mukaan. Kaikkien kokeellisen työn suorittamiseen tarvittavien välineiden nimien takaa avautuu kuva välineestä, mikä helpottaa opiskelijan työskentelyä kemian aiheiden parissa.

Oppimateriaalin avulla opiskelija oppii ottamaan työturvallisuuden huomioon niin laboratoriossa kuin kotonakin. Opiskelija oppii havaitsemaan ja selittämään muutoksia aineessa sekä ymmärtämään kemialle tyypillisiä merkintöjä. Materiaali antaa opiskelijalle valmiuksia osallistua kemiaan liittyvään yhteiskunnalliseen keskusteluun ja taitoa arvioida tietolähteiden luotettavuutta. Lue lisää!

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Tutustu KE1 Kemia ja minä (LOPS 2021) -oppimateriaaliin täällä!