Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Juuri julkaistu S211 Tekstien tulkinta 2 (LOPS 2021) -oppimateriaali valmistaa S2-ylioppilaskokeeseen.

S211 oppimateriaali syventää opiskelijan kriittistä ja kulttuurista lukutaitoa.

Studeon S211 Tekstien tulkinta 2 (LOPS 2021) -oppimateriaali syventää opiskelijoiden kriittistä ja kulttuurista lukutaitoa. Materiaalin avulla valmistaudutaan erityisesti S2-ylioppilaskokeen lukutaidon tehtävään. Lisäksi materiaalin avulla kehitetään tekstilajien analyysitaitoja, mikä auttaa S2-ylioppilaskokeen aineistopohjaisessa kirjoitelmassa. 

Oppimateriaalissa paneudutaan lukuisten esimerkkien avulla niin asia-, media- kuin fiktiivisiin teksteihin. Tekstien monipuoliset aiheet motivoivat lukutaidon harjoitteluun. Tekstien avulla opiskelijaa ohjataan erityisesti tulkinnan rakentamiseen, käsitteiden käyttöön ja tekstin kontekstin määrittämiseen.

Mielenkiintoiset teksti-, kuva- ja videoaineistot materiaalissa innostavat tekstianalyysiin. Monentasoiset tehtävät ohjaavat harjoittelemaan analyysitaitoja askel askeleelta, ja autenttiset ylioppilaskoevastaukset esimerkkeinä auttavat hahmottamaan, millaisia taitoja ylioppilaskokeissa tarvitaan. Harjoitusta ylioppilaskokeeseen tarjoavat myös materiaalin lukutaidon Abitti-kokeet.

Kielitaidon kehittymistä tuetaan materiaalissa monipuolisesti – muun muassa lukujen tiivistelmät ja sanastot tukevat luetunymmärtämistä ja kartuttavat kielitaitoa. Materiaalissa ohjataan myös runokokoelman tai näytelmätekstin lukemiseen ja käsittelyyn.

Studeon S211-oppimateriaali on oiva apu ylioppilaskokeisiin valmistautumisessa. Katso oppimateriaalin lisätiedot ja hinnat täältä

Tutustu S211 Tekstien tulkinta 2 (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla.