Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Innostava BI5 Ihmisen biologia (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon uudistuneella alustalla.

BI5 Ihmisen biologia (LOPS 2021) perehtyy ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan. Keskeisiä tarkastelun kohteita ovat ihmisen elintoiminnot ja lisääntyminen. Lisäksi tutkitaan ihmiselimistön kykyä sopeutua muutoksiin ja puolustautua ulkoisia uhkia vastaan.

BI5 sisältää runsaasti uudistettuja ja havainnollistavia kuvia. Lisäksi innostavat videot ja linkit erilaisille biologiaan liittyville sivustoille täydentävät oppimista. Opettaja voi myös laajentaa sisältöä lisäämällä omia materiaaleja, linkkejä ja tehtäviä. Tehtäviä on helppo eriyttää erilaisille oppijoille, ja lisäksi opiskelija voi itsenäisesti perehtyä omiin mielenkiinnon kohteisiinsa.

Oppimateriaalissa on runsaasti erilaisia tehtäviä, jotka testaavat käsitteistön osaamista sekä rakenteiden ja ilmiöiden tunnistamista. Opiskelija harjoittelee tehtävien avulla myös itsenäistä tiedonhakua, tiedon soveltamista ja rakentamista sekä lähdekritiikkiä. Useimmat tehtävistä sopivat myös pareittain tai ryhmissä tehtäviksi. Lue lisää!

BI5-oppimateriaaliin on tulossa diasarjat opetuksen tueksi ja oppimateriaalin sisällöt kattava Abitti-koetehtäväpaketti.

Tutustu BI5 Ihmisen biologia (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla tästä!