Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

Ilmoittaudu mukaan webinaareihin

Julkaisimme webinaarisarjan, jonka aiheina ovat uudistuva Studeon alusta sekä Studeon LOPS 2021 -oppimateriaalien esittelyt kirjailijoiden johdolla. Webinaarit ovat täysin maksuttomia, ja niihin on helppo osallistua mistä tahansa.

Webinaarista parhaat neuvot ja vinkit Studeon alustan käyttöön

Uudistunut Studeon alusta julkaistaan kesällä 2021 ja iloksemme pääsemme esittelemään sen parhaita puolia jo ennakkoon. Miltä kuulostaisi tunnin mittainen tehokas läpikatsaus uudistuneeseen Studeon alustaan asiantuntijan johdolla? Ensimmäisessä 20.1. järjestettävässä webinaarissa käymme läpi uudistuneen Studeon alustan ominaisuuksia sekä sitä, miten alusta auttaa sujuvampaan kouluarkeen. Webinaari kestää noin tunnin verran, ja sisältää kattavan esittelyn ja ohjeistuksen alustan käytöstä. Webinaarissa kuulet myös hyödyllisiä vinkkejä, joista osallistujat voivat poimia parhaat käyttöönsä. Webinaarissa on mukana Studeon alustan asiantuntijatiimi, ja heille voi myös esittää kysymyksiä webinaarin aikana. Nyt jos koskaan on hyvä hetki päästä tutustumaan uudistuvaan Studeon alustaan. Ilmoittaudu mukaan ja muista vinkata webinaarista myös kollegallesi! Tutustu kaikkiin Studeon webinaareihin tästä.

Studeon LOPS 2021 -oppimateriaalit tutuksi webinaarien avulla 

Studeon maksuton webinaarisarja sisältää myös oppiainekohtaisia Studeon LOPS 2021 -oppimateriaaleihin keskittyviä webinaareja. Tarjolla on runsaasti eri oppiaineiden webinaareja, ja julkaisemme ainekohtaisia webinaareja lisää aina mahdollisuuksien mukaan. Omaa oppiainetta käsittelevään webinaariin pääsee osallistumaan Studeon tapahtumakalenterista. Webinaareissa on aina mukana kirjailijoita Studeon kirjailijatiimistä kertomassa, miten uusi oppimateriaalisarja vastaa LOPS 2021:n tarpeisiin. Webinaarin aikana sinulla on mahdollisuus esittää kirjailijalle kysymyksiä.

Tervetuloa webinaareihin!