Kertaa yo-kokeisiin

Yläkoulun yhteiskuntaoppi

Studeon Yhteiskuntaoppi 9: Aktivisti esittelee yhteiskunnallisia asioita laajasti ja eri näkökulmista, jotta jokainen oppilas voisi kasvaa aktiiviseksi toimijaksi yhteiskunnassa. Tutustu monipuoliseen oppimateriaaliin!

Studeon Yhteiskuntaoppi 9: Aktivisti esittelee yhteiskunnallisia asioita laajasti ja eri näkökulmista, jotta jokainen oppilas voisi kasvaa aktiiviseksi toimijaksi yhteiskunnassa. Tutustu monipuoliseen oppimateriaaliin!

Yhteiskuntaoppi 9: Aktivisti

  • Yhteiskuntaoppi 9: Aktivisti sisältää ajantasaiset tiedot yhteiskunnasta, sillä sähköinen oppimateriaali mahdollistaa tietojen nopean päivittämisen.
  • Oppimateriaalin aihepiirit etenevät politiikasta talouteen ja siitä hyvinvointiin ja oikeuteen. Aiheiden käsittely aloitetaan oppilaan omasta kokemusmaailmasta, minkä jälkeen laajennetaan paikalliseen, kansalliseen ja globaaliin tietouteen.
  • Monipuoliset tehtävät harjoittavat erilaisia tärkeitä taitoja: ne kannustavat etsimään tietoa, kirjoittamaan asioista omin sanoin ja pohtimaan laajasti.

Tukea opetukseen ja oppimiseen

  • Opettajan oppaassa on lisätietoa ja vinkkejä opetuksen tueksi. Oppaassa on ohjeita myös pidempiin, toiminnallisiin ja projektiluontoisiin tehtäviin sekä ryhmätöihin.
  • Luvun tekstit on myös mahdollista kuunnella ääneen.
  • Koetehtäväpankki helpottaa opettajan työtä.
  • Oletko uusi käyttäjä? Hanki ilmaiset opettajan tunnukset täältä!

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Yhteiskuntaopin opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita joko tehtävät tai muistiinpanot. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä. Yhteiskuntaopin sarjassa luvuista on tarjolla myös helpotetut versiot. Ylöspäin eriyttämään on lisätietotekstejä.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Yhteiskuntaopin opiskelu on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi. Myös oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista.

Seuraa oppilaiden edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa oppilaiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Yksittäiset yläkoulun oppimateriaalit alkaen 3,2 €

Studeon yläkoulun oppimateriaalit voi tilata oppilaille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Kaikkien Studeon oppimateriaalien lisenssit antavat oppilaalle viiden vuoden käyttöoikeuden oppimateriaaliin. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Yläkoulun yhteiskuntaoppi 9 € / oppilas / 5 vuotta.
Vuosilisenssi koko sarjaan on 9,50 € / oppilas / vuosi.

Kaikki yläkoulun oppimateriaalit kattava pakettilisenssi 42,50 € / oppilas / vuosi.

Varaa oma esittelyaikasi

Varaa Studeon tekijäryhmä esittelemään oppiaineesi Studeon oppimateriaaleja. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella juuri sinun oppiaineesi ja koulusi materiaalien hankintatarpeista. Kerromme hinnoittelumallistamme ja siitä, miten Studeon alustan avulla opetus ja oppiminen on entistä sujuvampaa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja ehdota sinulle ja kollegoillesi sopivaa ajankohtaa esittelylle.