Kertaa yo-kokeisiin

Uusi innostava yläkoulun historia on täällä!

Studeon uusi historian sarja kutsuu mukaansa historian mielenkiintoiseen maailmaan! Oppimaan innostava sarja tekee historian taidot näkyväksi ja tukee opettajan työtä.

Studeon uusi historian sarja kutsuu mukaansa historian mielenkiintoiseen maailmaan! Oppimaan innostava sarja tekee historian taidot näkyväksi ja tukee opettajan työtä.

Katso esittelyvideo: Yläkoulun historian sarja

Yläkoulun historian sarja

  • Sarjan sisällöt ja tehtävät innostavat kehittämään historian taitoja, kuten muutoksen ja jatkuvuuden hahmottamista sekä tulkitsemisen taitoja. 
  • Monipuolinen kuvitus, interaktiiviset aikajanat ja havainnollistavat kartat rikastuttavat oppimiskokemusta.
  • Helpotetut tekstinäkymät ja lukukohtainen sanasto tukevat tekstin lukemisessa ja ymmärtämisessä. 
  • Lukukohtaiset tiivistelmät ja käsitelistaukset helpottavat aiheiden kertaamista ja asioiden mieleenpainamista.
  • Opettajan työtä tukevat monipuoliset materiaalit ja työkalut, kuten opettajan opas, valmiit tuntidiat ja koetehtäväpankki.

Tehtävät tukevat oppimista

  • Perustehtävät kertaavat lukujen tärkeimmät sisällöt.
  • Monipuoliset syventävät ja soveltavat tehtävät innostavat paneutumaan mielenkiintoisiin aiheisiin syvemmin.
  • Konetarkisteiset tehtävät ja tehtävien mallivastaukset motivoivat oppilasta ja helpottavat arviointia.
  • Aineistotehtävät ohjaavat oppilaita tutustumaan historiallisiin lähdeaineistoihin ja tulkitsemaan niitä.
  • Selkeät ohjevideot auttavat lähdeaineistojen tulkitsemisessa.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä. Historian sarjan teksteistä on saatavilla myös helpotetut tekstinäkymät ja lukemista tukevat sanastot. Ylöspäin eriyttämisessä voi hyödyntää lukujen lisätietotekstejä sekä syventäviä ja soveltavia tehtäviä.

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi. Oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen varsinkin silloin, kun haluaa luoda omia opintokokonaisuuksia sarjan eri oppimateriaaleista.

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Historian opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita tehtävät, muistiinpanot tai sanaston. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Seuraa oppilaiden edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa oppilaiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Historian opiskelu on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Yksittäiset yläkoulun oppimateriaalit alkaen 3,2 €

Studeon yläkoulun oppimateriaalit voi tilata oppilaille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Kaikkien Studeon oppimateriaalien lisenssit antavat oppilaalle viiden vuoden käyttöoikeuden oppimateriaaliin. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Historian yksittäiset oppimateriaalit 9 € / oppilas / 5 vuotta.
Vuosilisenssi koko sarjaan on 9,50 € / oppilas / vuosi.

Kaikki yläkoulun oppimateriaalit kattava pakettilisenssi 42,50 € / oppilas / vuosi.

Varaa oma esittelyaikasi

Varaa Studeon tekijäryhmä esittelemään oppiaineesi Studeon oppimateriaaleja. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella juuri sinun oppiaineesi ja koulusi materiaalien hankintatarpeista. Kerromme hinnoittelumallistamme ja siitä, miten Studeon alustan avulla opetus ja oppiminen on entistä sujuvampaa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja ehdota sinulle ja kollegoillesi sopivaa ajankohtaa esittelylle.