Kertaa yo-kokeisiin

Yläkoulun historia

Studeon yläkoulun historian sarja vie matkalle menneeseen ja luo kytköksiä tähän päivään. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Studeon yläkoulun historian sarja vie matkalle menneeseen ja luo kytköksiä tähän päivään. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Historian sarja

  • Yläkoulun historian sarja kertoo historiasta innostavasti, mielenkiintoisesti ja opetussuunnitelman sisällöt huomioiden.
  • Sarjan keskeisenä pedagogisena lähtökohtana on, että oppilas toimii itse aktiivisena tiedon rakentajana.
  • Historia 7 -oppimateriaalissa käsitellään aiheet Ranskan vallankumouksesta ensimmäiseen maailmansotaan.
  • Historia 8 -oppimateriaalissa edetään Suomen itsenäistymisestä nykymaailman kriiseihin, joiden mukana esitellään myös historian uusimmat käänteet, kuten koronapandemia ja Ukrainan sota.

Joustavuutta ja tukea opetukseen

  • Oppimateriaalit sisältävät paljon erilaisia tehtäviä, jotka harjaannuttavat tärkeitä taitoja, kuten tiedonhakua, lähdekritiikkiä, menneisyyden tapahtumiin eläytymistä sekä yhteyksien luomista historian ja nykypäivän välille.
  • Koetehtäväpankki helpottaa opettajan työtä.
  • Yläkoulun historian sarjassa hyödynnetään monipuolisesti sähköisen oppimateriaalin etuja, kuten linkkejä ja videoita ulkoisiin lähteisiin.
  • Sisältöjä voi myös kuunnella ääneen.

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Historian opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita joko tehtävät tai muistiinpanot. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä. Historian sarjassa luvuista on tarjolla myös helpotetut versiot. Ylöspäin eriyttämään on lisätietotekstejä.

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi. Oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen varsinkin silloin, kun haluaa luoda omia opintokokonaisuuksia sarjan eri oppimateriaaleista.

Seuraa oppilaiden edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa oppilaiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Historian opiskelu on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Yksittäiset yläkoulun oppimateriaalit alkaen 8,50 €

Studeon yläkoulun oppimateriaalit voi tilata oppilaille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Kaikkien Studeon oppimateriaalien lisenssit antavat oppilaalle viiden vuoden käyttöoikeuden oppimateriaaliin. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Historian yksittäiset oppimateriaalit 8,50 € / oppilas / 5 vuotta.
Vuosilisenssi koko sarjaan on 9,50 € / oppilas / vuosi.

Kaikki yläkoulun oppimateriaalit kattava pakettilisenssi 42,50 € / oppilas / vuosi.

Varaa oma esittelyaikasi

Varaa Studeon tekijäryhmä esittelemään oppiaineesi Studeon oppimateriaaleja. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella juuri sinun oppiaineesi ja koulusi materiaalien hankintatarpeista. Kerromme hinnoittelumallistamme ja siitä, miten Studeon alustan avulla opetus ja oppiminen on entistä sujuvampaa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja ehdota sinulle ja kollegoillesi sopivaa ajankohtaa esittelylle.