Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

EU:n uusi tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5. – Studeossa tietosuojasta pidetään hyvää huolta

Tarjotessamme uuden tavan oppia ja opettaa Studeo-palvelussa, käsittelemme käyttäjiämme eli opettajia ja oppilaita koskevia henkilötietoja. Näiden tietojen suojeleminen on meille tärkeä tehtävä. Ymmärrämme vastuumme ja olemme tehneet tietosuojasta kiinteän osan kaikkea toimintaamme.

EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5. Asetus sisältää hyviä parannuksia sekä käyttäjien että yritysten kannalta.  Tietosuoja-asetus mm. parantaa käyttäjien oikeuksia omien henkilötietojen käsittelyn valvomiseen ja selkeyttää yritysten velvollisuuksia henkilötietojen käsittelyyn liittyen.

Tietosuoja-asetuksen yksi tärkeistä perusperiaatteista on, että yritysten tulee kerätä vain sellaisia henkilötietoja, joiden käsittelylle on olemassa selkeät perusteet. Tätä periaatetta mekin noudatamme!

Haluamme myös viestiä henkilötietojen käsittelystä avoimesti ja läpinäkyvästi. Studeon tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan täällä: www.studeo.fi/tietosuojaseloste/.

Tietosuojaseloste kertoo sen minkälaisia henkilötietoja keräämme ja mihin tarkoitukseen tietoja kerätään. Selosteesta löytyvät tiedot perusteista, joiden pohjalta toimimme, kun käsittelemme henkilötietoja. Siellä kerrotaan myös se miten tietoja käsittelemme. Selosteesta löytyy myös kuvaukset henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä käyttäjien oikeuksista.

Ajantasalla olevan tietosuojaselosteen löydät myös aina verkkosivujemme alareunasta.