Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

ENA5 Scientific Solutions (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan kesällä 2021.

ENA5 Scientific Solutions (LOPS 2021) tutustuttaa opiskelijat englantiin tieteen kielenä. Materiaali vie opiskelijat tieteen pariin innostavalla tavalla ja johdattaa pohtimaan, miten maailma kehittyy ja minkälaisia ratkaisuja tarvitaan, jotta kehitys olisi kestävää.

Oppimateriaalin autenttiset ja ajankohtaiset tekstit käsittelevät teknologiaa, mediaa, lääketiedettä, tulevaisuuden visioita, uusimpia innovaatioita ja tieteellistä tutkimusta. Mielenkiintoisten tutkimusprojektien avulla opiskelijat pääsevät harjoittamaan lähdekriittisyyttään ja kehittämään tiedonhankinnan ja -tuottamisen taitojaan.

Oppimateriaali tarjoaa opetuksen tueksi muokattavat kieliopin diaesitykset sekä valmiita arviointitaulukoita. Materiaalissa on monipuolisia konetarkisteisia tehtäviä ja kuuntelutehtäviä sekä laaja kielioppiluku. Runsas kirjoitussuoritusten ohje- ja tehtäväpaketti puolestaan valmistaa ylioppilaskokeeseen. Mukana on myös oppimateriaalin sisällöt kattava Abitti-koetehtäväpaketti. Lue lisää!

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan heinäkuussa 2021.

Tutustu ENA5 Scientific Solutions (LOPS 2021) -oppimateriaaliin täällä!