Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

ENA4 Be the Change! (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Englannin kielitaito on tärkeä vaikuttamisen väline kielellisesti, kulttuurisesti ja katsomuksellisesti monimuotoisessa maailmassa. ENA4 Be the Change! johdattaa opiskelijat pohtimaan ajankohtaisia yhteiskunnallisia ilmiöitä ja ihmisoikeuskysymyksiä, kuten Black Lives Matter -liikettä ja Me Too -kampanjaa sekä lakeja ja rangaistuksia.

Opiskelijat pääsevät tuottamaan puheita ja mielipidetekstejä, väittelemään polttavista kysymyksistä sekä tutustumaan mukaansatempaaviin podcasteihin. Tarkasteltavina ovat myös sosiaalisen median rooli vallan välineenä, vahvat naiset politiikassa, demokratia sekä YK:n kansainvälinen rooli. Materiaalin avulla opiskelijat pääsevät kehittämään myös kriittisiä luku- ja tiedonhankintataitojaan.

Oppimateriaali tarjoaa opetuksen tueksi muokattavat kieliopin diaesitykset sekä valmiita arviointitaulukoita. Saatavilla on monipuolisia konetarkisteisia tehtäviä ja kuuntelutehtäviä sekä laaja kielioppiluku. Runsas kirjoitussuoritusten ohje- ja tehtäväpaketti puolestaan valmistaa ylioppilaskokeeseen. Käyttäjille on saatavilla materiaalin sisällöt kattava Abitti-koetehtäväpaketti. Lue lisää!

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Tutustu ENA4 Be the Change! (LOPS 2021) -oppimateriaaliin täällä!