Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

ENA1 Me, My Language and I (LOPS 2021) on julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

ENA1 Me, My Language and I (LOPS 2021) käynnistää Studeon lukion englannin sarjan!

Oppimateriaalissa pohditaan kielten merkitystä kulttuurisesti moninaisessa maailmassa ja kannustetaan kielten opiskeluun. Maailmankansalaisuus, kestävä tulevaisuus ja suvaitsevaisuus ovat materiaalin teemoja. Kieliprofiilin toteuttaminen sähköisenä portfoliona onnistuu monipuolisen tehtäväpaketin avulla.

Materiaali sisältää keskustelua herättäviä videoita, innostavia linkkejä ja mielipidekyselyjä oppituntien aloituksiin, mahdollisuuksia eriyttämiseen, paljon kielioppiharjoituksia sekä arviointia ja opiskelutaitoja kehittäviä harjoituksia. Kohdekieltä käytetään mahdollisimman paljon, ja opiskelijat pääsevät harjoittelemaan monilukutaitoa erilaisten tekstien ja kuunteluiden avulla. Oppimateriaali valmistaa opiskelijoita lukio-opiskeluun sekä ylioppilaskirjoituksiin ja työelämään. Lue lisää!

Oppimateriaaliin pääset nyt tutustumaan Studeon nykyisellä alustalla. Studeon uudistettu alusta julkaistaan elokuussa 2021.

Tutustu ENA1 Me, My Language and I (LOPS 2021) -oppimateriaaliin täällä!