Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

BI4 Solu ja perinnöllisyys (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Uusiin LOPS 2021 -oppimateriaaleihin pääset tutustumaan Studeon uudistuneella alustalla.

Oppimateriaalissa tarkastellaan tumallisen solun rakennetta, toimintaa, lisääntymistä ja periytymisen perusteita. Solujen toimintoja havainnollistetaan kokeellisella työskentelyllä.

BI4 sisältää runsaasti erilaisia konetarkisteisia perusharjoituksia ja soveltavia tehtäviä, joista opettaja voi valita ryhmälleen sopivimmat. Tehtävissä testataan käsitteistön osaamista sekä rakenteiden ja ilmiöiden tunnistamista. Tehtävät kehittävät myös opiskelijan itsenäistä tiedonhakua, tiedon soveltamista ja rakentamista sekä lähdekritiikkiä. Useimmat tehtävistä sopivat myös pareittain tai ryhmissä ratkottaviksi.

Oppimateriaalin avulla on mahdollista syventää ja eriyttää opetusta opettajan haluamalla tavalla, ja opiskelija voi myös itsenäisesti perehtyä omiin mielenkiinnon kohteisiin. Monipuoliset havainnollistavat kuvat, videot ja linkit erilaisille biologiaan liittyville sivustoille täydentävät oppimista. Opettaja voi myös muokata sisältöä lisäämällä omia materiaaleja, linkkejä ja tehtäviä. Lue lisää!

Pääset tutustumaan LOPS 2021 -oppimateriaaleihin uudistuneella Studeon alustalla, joka sisältää paljon opettamista ja oppimista tukevia toiminnallisuuksia.

Tutustu BI4 Solu ja perinnöllisyys (LOPS 2021) -oppimateriaaliin täällä!