Kertaa yo-kokeisiin
Uutiset

ÄI10 Kirjoittaminen 2 (LOPS 2021) on nyt julkaistu!

Studeon lukion äidinkielen ja kirjallisuuden sarja on kasvanut jälleen yhdellä uudella innostavalla oppimateriaalilla.

Studeon lukion äidinkielen ja kirjallisuuden sarja on kasvanut jälleen yhdellä uudella innostavalla oppimateriaalilla. ÄI10 Kirjoittaminen 2 (LOPS 2021) -oppimateriaalissa syvennetään asiatyylisen kirjoittamisen taitoja ja valmistaudutaan kirjoitustaidon ylioppilaskokeeseen. Opiskelija harjaantuu aineistoja hyödyntävän tekstin suunnittelussa, tuottamisessa ja muokkaamisessa.

Monipuoliset tehtävät ohjaavat opiskelijaa arvioimaan lähteitä kriittisesti sekä hallitsemaan ajankäyttöään kirjoitusprosessin eri vaiheissa. Aiheen valintaan ja näkökulman rajaukseen perehdytään konkreettisten esimerkkien avulla. Oman tekstin muokkaamista harjoitellaan laajasti kielen- ja tyylinhuollon tehtävien avulla.

Kiinnostavat teksti-, kuva- ja videoaineistot innostavat aineistopohjaisen tekstin harjoitteluun ja autenttiset ylioppilaskoevastaukset esimerkkeinä auttavat hahmottamaan, mitä ylioppilaskokeissa vaaditaan. Materiaali sisältää kirjoitustaidon preliminäärikokeen, ja koepankki täydentyy joka syksy uudella kokeella.

Tutustu ÄI10 Kirjoittaminen 2 (LOPS 2021) -oppimateriaaliin Studeon alustalla täällä!