Kertaa yo-kokeisiin

Alakoulun matematiikka valmentaa laskutaidon taituriksi!

Studeon alakoulun matematiikan sarja motivoi oppilasta laskemaan, päättelemään ja kehittämään loogista ajatteluaan. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Studeon alakoulun matematiikan sarja motivoi oppilasta laskemaan, päättelemään ja kehittämään loogista ajatteluaan. Tutustu monipuoliseen sarjaan!

Alakoulun matematiikka

  • Oppimateriaalien tekstit ja kuvat ovat havainnollisia ja selkeitä.
  • Monipuoliset tehtävät ja esimerkit kytkevät opittavat asiat oppilaan arkeen.
  • Kuunneltavat päässälaskutehtävät sekä pari- ja ryhmätehtävät tuovat vaihtelua opiskeluun.
  • Sarjassa on myös pelillisiä elementtejä, ja se johdattaa koodauksen maailmaan ikätason huomioiden.

Joustavuutta ja tukea opetukseen

  • Automaattitarkisteiset tehtävät helpottavat opettajan työtä.
  • Havainnollistavat kuvat elävöittävät opetusta ja auttavat oppimaan.
  • Runsaassa opettajan oppaassa on paljon lisätietoa ja vinkkejä oppitunnin suunnitteluun ja kulkuun.
  • Oletko uusi käyttäjä? Hanki ilmaiset opettajan tunnukset täältä!

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Matematiikan opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita joko tehtävät tai muistiinpanot. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä. Osassa oppimateriaalin luvuista on helpotettu näkymä, jossa palautetaan mieliin aiemmilla luokilla opittuja sisältöjä. Esimerkkivastaukset auttavat oppimaan. Oppimista tukee myös mahdollisuus kuunnella lukujen tekstit.

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi. Oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista. Ominaisuus on erittäin hyödyllinen, kun haluat luoda haluamiasi opintokokonaisuuksia ryhmäkohtaisesti.

Seuraa opiskelijoiden edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa oppilaiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Matematiikan opiskelu on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Yksittäiset alakoulun oppimateriaalit alkaen 9 €

Studeon alakoulun oppimateriaalit voi tilata opiskelijoille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Alakoulun matematiikka 9 € / oppilas / 5 vuotta.
Kaikki alakoulun oppimateriaalit kattava pakettilisenssi 17 € / oppilas / vuosi.

Varaa esittely

Varaa Studeon tekijäryhmä esittelemään oppiaineesi Studeon oppimateriaaleja. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella juuri sinun oppiaineesi ja koulusi materiaalien hankintatarpeista. Kerromme hinnoittelumallistamme ja siitä, miten Studeon alustan avulla opetus ja oppiminen on entistä sujuvampaa.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja ehdota sinulle ja kollegoillesi sopivaa ajankohtaa esittelylle.