Webinaari

Webinaari: Studeon lukion psykologian LOPS 2021 -oppimateriaalit

Tule mukaan tutustumaan uudistuviin Studeon psykologian LOPS 2021 -moduuleihin!

Etsitkö uutta lukion psykologian sarjaa? Tai onko Studeon lukion psykologian oppimateriaalit sinulle jo tutut, mutta haluat tutustua uudistuneeseen sarjaan? Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen webinaariin, niin pääset kuulemaan, mitä uudistuneet Studeon psykologian LOPS 2021 -oppimateriaalit tarjoavat. Studeon tekijäryhmästä Minna Nummenmaa ja Anu-Elina Väkeväinen kertovat webinaarissa, miten lukion psykologian oppimateriaalisarja vastaa LOPS 2021:n tarpeisiin. Webinaarin aikana sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä Minnalle ja Anu-Elinalle.

Kun osallistut webinaariin, kuulet, miten Studeon psykologian LOPS 2021 -oppimateriaaleissa:

  • monipuoliset tehtävät mahdollistavat sekä perustaitojen kehittämisen että kattavan syventymisen psykologian sisältöihin
  • laaja-alaisen osaamisen kehittäminen on tehty näkyväksi ja ymmärrettäväksi
  • monipuoliset ajattelun ja kirjoittamisen taitoja kehittävät tehtävät auttavat oppilasta ylioppilaskirjoituksiin valmistautumisessa.

Webinaariin osallistuminen on helppoa, ja voit osallistua mistä tahansa. Webinaarista on myös tulossa tallenne, joten sinun ei tarvitse huolehtia nettiyhteyden katkeamisesta. Varaa paikkasi jo tänään ja kutsu mukaan myös kollegasi!

Webinaarin ajankohta:  to 4.2. 2021 klo 16-17 

Ilmoittaudu tästä!

Tutustu ennakkoon uudistuvaan lukion psykologian sarjaan.