Uutta luvassa: ruotsin sarja yläkouluun!

Yläkoulun B1-ruotsin sarja tempaisee mukaansa ruotsin kieleen ja rohkaisee käyttämään sitä arjen viestintätilanteissa. Sarjan ensimmäinen osa Ruotsi 7: Tillsammans mot framtiden julkaistaan 3.2.2022.

Yläkoulun B1-ruotsin sarja tempaisee mukaansa ruotsin kieleen ja rohkaisee käyttämään sitä arjen viestintätilanteissa. Sarjan ensimmäinen osa Ruotsi 7: Tillsammans mot framtiden julkaistaan 3.2.2022.

Yläkoulun ruotsin sarja

  • kannustaa käyttämään kieltä arjen viestintätilanteissa
  • innostaa ja motivoi oppimaan – sisältää monipuolista audio- ja videomateriaalia sekä erilaisia tekstejä
  • lähestyy kielen rakenteita oppijalähtöisesti ja toiminnallisesti
  • vie tutkimaan Pohjoismaita ja niiden kulttuuria.

Tekijät

Sirkku Heikari-Perttilä, Henna Kautto, Heli Manu ja Essi Palojärvi

Ruotsi 7: Tillsammans mot framtiden

  • Ruotsin kieleen sukelletaan nuorta kiinnostavien aiheiden kautta. Keskeisiä teemoja ovat muun muassa itsestä kertominen, perhe, koti ja vapaa-aika.
  • Oppimateriaali sisältää runsaasti tehtäviä, joiden avulla on helppo toteuttaa eriyttämistä.
  • Kulttuuriluvuissa seikkaillaan Suomessa ja Ruotsissa.
  • Ruotsi 7: Tillsammans mot framtiden kasvaa kesällä 2023 oppimateriaaliksi Ruotsi 7–9, joka mukautuu kunkin koulun vuosiviikkotunteihin.

Uuden sarjan julkaisuaikataulu

  • Ruotsi 7: Tillsammans mot framtiden  3.2.2022   8,50 € (alv. 0 %)
  • Ruotsi 7: Tillsammans mot framtiden kasvaa oppimateriaaliksi Ruotsi 7–9 kesällä 2023.

 

Tervetuloa webinaariin 9.2.2022 klo 16.30–17.30 kuulemaan lisää uudesta ruotsin sarjasta! Ilmoittaudu mukaan tästä.

Aseta sisällöt ja tehtävät rinnakkain

Ruotsin opiskelu on sujuvaa, sillä luvun tekstin rinnalle voi valita joko tehtävät, muistiinpanot tai sanastot. Samalla tavalla toimivat myös itsearviointi, keskustelut ja tavoitteet. Opettaja voi valita luvun sisällön viereen myös oppaan, jossa on lisävinkkejä opetuksen tueksi.

Muokkaa sisällysluetteloa ja yhdistä oppimateriaaleja

Voit järjestää oppimateriaalin sisällysluettelon haluamaksesi. Oppimateriaalien yhdistäminen on myös mahdollista. Kun Ruotsi 7: Tillsammans mot framtiden kasvaa koko yläkoulun ruotsin kattavaksi yhteisniteeksi, voit helposti muokata sisällysluetteloa kullekin vuosiluokalle sopivaksi.

Eriytä oppimateriaalin avulla

Voit eriyttää opetusta helposti oppilaiden osaamisen ja tavoitteiden mukaan. Tehtävät on luokiteltu taitotasoittain, ja voit kohdistaa niitä tietyille oppilaille yksittäin tai ryhmissä. Ruotsin sarjan sanastoissa keskeisimmät sanat on tummennettu. Sarja sisältää runsaasti audioita.

 

Seuraa opiskelijoidesi edistymistä

Studeon oppimisalusta kerryttää tietoa opiskelijoiden osaamisesta. Jatkuva arviointi on aina läsnä, ja ohjaava palautteen antaminen onnistuu tehtäväkohtaisesti. Tehtävät on luokiteltu niiden harjoittamien taitojen ja tason mukaan, jolloin osaamisen kehittymisestä tulee entistä näkyvämpää.

Muistiinpanot aina mukana – oppilaiden suosikkitoiminto

Ruotsin opiskelu on mukavaa ja tehokasta Studeon monipuolisen muistiinpanotyökalun avulla. Oppilaat ja opettajat voivat poimia keskeiset asiat talteen merkintätyökalun eri väreillä ja kirjoittaa oppimateriaaliin muistiinpanoja. Merkintöihin on mahdollista tehdä lisäyksiä ja liittää esimerkiksi kuvia ja linkkejä.

Yksittäiset yläkoulun oppimateriaalit alkaen 8,50 €

Studeon yläkoulun oppimateriaalit voi tilata opiskelijoille joko oppimateriaaleittain tai pakettilisenssinä. Kaikkien Studeon oppimateriaalien lisenssit antavat opiskelijalle 5 vuoden käyttöoikeuden oppimateriaaliin. Opettaja saa käyttöönsä ilman lisämaksua kaikki opettajan työtä tukevat materiaalit, kuten opettajan oppaat, koetehtäväpankit ja kuuntelut.

Tutustu ensimmäisten joukossa uuteen ruotsin sarjaan!

Haluatko kuulla lisää yläkoulun ruotsin sarjasta? Ilmoittaudu webinaariin, jossa esittelemme uuden sarjan ensimmäisen osan. Webinaarissa kuulet, mistä teemoista Ruotsi 7: Tillsammans mot framtiden koostuu ja miten se innostaa oppimaan ruotsin kieltä. Samalla näet, miten Studeon oppimisalusta tukee opetusta ja oppimista. Tervetuloa webinaariin ke 9.2. klo 16:30–17:30!